Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2013, 08:34:46
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Liverpool e echipa aia din Manchester, nu? Atunci DA!
Mi-se pare corect sa-i simpatizezi pe ,,diavolii rosii" si sa te crezi ingeras :)) Ai aici un clip haios despre 2 americani care nimeresc din greseala intr-un pub al fanilor ,,rai" ai MUFC.Sper sa va amuze :) si apoi sa lasati rautacismele si sa treceti la munca :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 08:52:20
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Corect.
Hai Craiova!
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 16:09:04
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Salut frati intru Hristos.Nu practic fotbalul desi mi-ar placea.Dar ma uit la fotbal destul de des.Ce parere aveti despre fotbal?M-am gandit de multe ori ca poate e prea lumesc si poate ar fi pacat dar mie imi place ,imi place jocul in sine.Am mers de cateva ori si la stadion.Mentionez ca nu injur nici la meci nici acasa,nu joc la pariuri si nici nu imi ocup timpul numai cu asta.Bineinteles.Dupa cum stiti.Am mare sete de cunoastere a Lui Hristos!Poate fi fotbalul o piedica in cunoasterea lui Hristos sau il considerati moment de relaxare ,placut?Ce parere aveti in legatura cu fotbalul?E ceva rau in a ma uita la fotbal si a sustine o echipa de fotbal?Multumesc anticipat

Avand in vedere ca fotbalistii isi cam pierd noptiile prin baruri, adica banii ii determina, da... e cam pacat. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 17:10:57
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Avand in vedere ca fotbalistii isi cam pierd noptiile prin baruri, adica banii ii determina, da... e cam pacat. :)
Doi amici de-ai mei,britanici,erau intr-un club intr-o statiune de vara din Spania.Acolo a aparut si un fotbalist celebru care,bineinteles,arata perfect,haine perfecte,super masina,super tipa cu el si probabil un super yacht.Contempland scena plin de invidie unu din cei doi,exact opusul fotbalistului in tot :), spune ,,Ce noroc pe capu unora fara nimic in cap si care doar dau intr-o minge".Celalalt,calm,ii raspunde ,,Nu te agita,nu fii invidios,este totu prea perfect,sigur se preface pt imaginea lui in presa,fac pariu ca tipu este homo" :))
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 19:16:20
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Nu sunteti oameni seriosi. Intrebarea era legata de lucruri duhovnicesti.

Prin urmare vorbim de echipe de fotbal adevatate: Sportul Studentesc si Delta Tulcea. :D
Vechi 01.02.2013, 19:25:29
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Nu sunteti oameni seriosi. Intrebarea era legata de lucruri duhovnicesti.

Prin urmare vorbim de echipe de fotbal adevatate: Sportul Studentesc si Delta Tulcea. :D
Daca tii cu Sportul esti eroul meu pe ziua de azi.Are toate calitatile unei echipe de suflet:adversari mai puternici,fara bani,mereu la limita existentei,numai tineri,stadion vechi,suporteri putini si idealisti,traditie universitara.Tipul clasic de echipa din perioada romantica a fotbalului,ceva similar cumva cu echipe gen Fulham in trecut,inclusiv dpdv al adversarilor concitadini.Nu poti sa nu-i iubesti pe frumosii nebuni ai marilor orase :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 20:17:16
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Mie îmi place Sportul, dar nu-l suport pe Șiman...
Reply With Quote
Răspunde