Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2013, 21:54:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona_fidela Vezi mesajul
Domnule AlinB, eu cand i-am raspuns Alexandrei ma refeream la iubire la cazul general. Normal ca eu nu-l iubesc momentan, de aceea am si deschis subiectul acesta, in speranta de a nu ajunge la acele sentimente. Va rog mult sa cititi cu mai multa atentie de acum inainte. Am vazut cateva din raspunsurile dumneavoastra de pe acest forum si pot spune ca sunt bine intentionate.
Oamenii nu sufera dn iubire neimpartasita, daca intelegem corect iubirea, in sens Evanghelic, ci sufera din cauza dorintelor neimplinite.
Vechi 31.01.2013, 22:03:03
simona_fidela simona_fidela is offline
Banned

Data înregistrării: 14.07.2010
Locație: Guildford
Implicit

suferinta in ideea ca iubesti pe cineva, ai vrea sa fii cu el, dar lucrul acesta nu se poate intrucat persoana respectiva nu iti impartaseste sentimentele
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Oamenii nu sufera dn iubire neimpartasita, daca intelegem corect iubirea, in sens Evanghelic, ci sufera din cauza dorintelor neimplinite.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2013, 22:04:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona_fidela Vezi mesajul
suferinta in ideea ca iubesti pe cineva, ai vrea sa fii cu el, dar lucrul acesta nu se poate intrucat persoana respectiva nu iti impartaseste sentimentele
asta se cheama dorinta.
e drept, nu e usor sa faci diferenta intre una si alt, tine de experienta de viata si spirituala.