![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca intotdeauna in trecut, userul ortodoxist nu intelege nici el sensul unei fraze. Userul daniel a sutinut ca Biserica Romano-Catolica ingaduie impartasania fara niciun fel de spovedanie, ceea ce, o repet din nou, e o minciuna.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Cu cateva postari inainte ati spus ca se pot impartasi crestinii daca s-au spovedit cu 24 ore inainte. SI aici cred ca nu aveti dreptate. Cine se impartaseste in Vinerea Mare nu se mai spovedeste sambata, ca apoi sa se impartaseasca din nou de Paste. Cel putin asa am vazut eu, dar poate ma insel. 3. Daca totusi aveti aceasta regula, cu 24 ore inainte de Sfanta Impartasanie atunci ma bucur ca nu m-am nascut ortodoxa. Mi se pare ca este foarte greu sa inaintezi in viata spirituala fara cumincare deasa, iar in Biserica Ortodoxa impartasirea saptamanala e aproape imposibila. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Mai ales că-L scrii cu ’d’ mic.
|
||||
|
||||
|
Da, asa este! Insa totusi sa scriem apelativul Lui cu majuscula : Dumnezeu, nu ca ar conta pt El, dar din respect .
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne ajută.
Aveți îngăduința și bunăvoința, celor care spun că ei simt că Dumnezeu din Biserica Creștină (ortodoxă, desigur) este același cu dumnezeu din ereziile romano-catolice sau alt dumnezeu din alt fel de creștinism, să spuneți cu câteva argumente simple și poate cuvinte din Sfânta Scriptură, de ce considerați că e același Dumnezeu. Să spuneți dacă cunoașteți diferențele dintre creștini (ortodocși) și cei numiți romano-catolici, sau cei numiți adventiști, sau penticostali, sau oricine vreți voi. Bucurii alese. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar daca nu-i mai asculta cum vor ei? Nu se vor lepada imediat de "el"?
|
||||
|
||||
|
Moamă ce dilaila-i la catolici!
Pe mine mă pune urâtul ăla de duhovnic să mă spovedesc mereu înainte de a mă împărtăși! Ba mai are și tupeul să țin post! Fără lapte, brânză, oo.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 22:17:15 |
| Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 15:36:50 |
| Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 01:18:17 |
| Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 16:14:03 |
|
|