Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Craciunul - Nasterea Domnului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2012, 13:40:53
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
dar ce asemanare intre cei care atunci i-au intors spatele, trimitandu-l intr-un staul si noi cei de azi, care mult prea ocupati cu toate cele, nu mai avem timp si de Domnul!
vorbim, palavragim...si cu asta ramanem.

Oare putem zice si noi ca Voiculescu:"usi, ferestre, toate-s noi/ Doamne, intra si la noi!"
da' nah...n-avem timp de curatenie, suntem prea preocupati de mizeriile altora.
Foarte corect , iar postarea dumnevoastra confirma din plin !
Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
Amin!+
Vechi 29.12.2012, 13:44:30
celestial_pottery
Guest

Implicit Trebuia sa fi asistat la...

...fastul "regatului ierusalimului", acel stat-marioneta intemeiat pe vremea ocupatiei cruciate, sa fi vazut acolo ipocrizia maxima: jihadul crestin (????), spre ingrasarea nobililor si inaltilor prelati locali, pe sange ortodox, siriac, evreiesc si arab.
Reply With Quote
Vechi 29.12.2012, 14:17:34
Annyta
Guest

Implicit

Referitor la nașterea Domnului într-un staul, tind să cred că oamenii din Bethleem nu le-au întors spatele lui Iosif și Mariei, nedorind să-i găzduiască, dar localitatea era supra-aglomerată din cauza recensământului care se desfășura în acea perioadă și nu s-a găsit loc într-o casă. Apoi, câți dintre noi primim în casă un om necunoscut, care nu are unde să stea? Sau o familie?

Referior la fastul veșmintelor preoțești, dacă poate fi numit așa - și nu mă refer aici la pozele postate anterior - s-a mai discutat pe forum. Pe mine mă doare când unii oameni comentează că în anumite zile de sărbătoare (Nașterea sau Învierea Domnului) văd la televizor un sobor de preoți îmbrăcați cu "fir de aur" și cu "coroane poleite", veșminte considerate scumpe și inutile, căci mai bine s-ar folosi banii pentru ajutorarea săracilor etc. Mă doare mai mult că nu sunt eu în stare să le răspund, că aceste veșminte au anumite semnificații și nici nu cred că sunt atât de scumpe...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Data Nasterii Domnului celestial_pottery Craciunul - Nasterea Domnului 12 25.12.2012 09:56:13
Bun venit in Postul Nasterii Domnului ! marcel3 Stiri, actualitati, anunturi 0 14.11.2010 20:09:48
Cuvinte la praznicul Nasterii Domnului ... mihai anton Craciunul - Nasterea Domnului 0 16.04.2010 01:55:12
Icoana Nasterii Domnului + cristiboss56 Pictura si Sculptura Bisericeasca 11 29.12.2008 05:42:21