![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce fel de crestini suntem, daca ne luam dupa un calendar mayas? Noi avem Noul Testament si stim ca tot ce e scris acolo se va intampla. In rest, nu ne intereseaza prea mult ce cred alte religii.
A, suntem crestini, dar ne mai inchinam si la idolii altor religii? Pai, asta e tradare, asa, in spirit ecumenist, pentru a pune sub semnul intrebarii spusele Mantuitorului. |
|
||||
|
||||
![]()
În plus, mai avem și cipurile după noi!
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, daca tie-ti arde de glume in legatura cu cipurile, e problema ta. Tu raspunzi pentru sufletul tau si pentru al celor pe care-i smintesti in cazul in care convingi pe cineva ca e bine sa-si ia cip.
Nu poti sa fii si cu Dumnezeu si cu mamona. Dumnezeu sa te ajute sa-ti vezi greseala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Turismul de Apocalipsa" umple bugetul Mexicului in fiecare an. http://stirileprotv.ro/stiri/interna...le-mayase.html Last edited by ioanna; 20.12.2012 at 07:59:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ne apucă revelionul ... |
|
||||
|
||||
![]()
ai dreptate! Si era atat de sigur pe el...
|
|
||||
|
||||
![]()
dacă ne spune că nu am înțeles noi ... are calități de politician :))
|
|
||||
|
||||
![]()
asta am observat si eu. Se pricepe bine sa abureasca pe cineva
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vsovi fii barbat. Am pariat toti banii pe tine, mi-am donat toata averea la saraci. Acuma ce ma fac ? Cred ca ai niste deconturi de facut. Hai, ia-ti inima in dinti si baga niste explicatii si eventual da-ti si un cap in gura. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|