![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc foarte frumos pentru urari si pentru sfaturile alese. Am sa caut bucuroasa si cartea. Va doresc la randul meu multa pace si bucurii duhovnicesti pentru noul an. Numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
10. După cum este scris: "Nu este drept nici unul; 11. Nu este cel ce înțelege, nu este cel ce caută pe Dumnezeu. 12. Toți s-au abătut, împreună, netrebnici s-au făcut. Nu este cine să facă binele, nici măcar unul nu este.(Rom3,10-12) |
|
||||
|
||||
![]()
Desi nu este threadul meu (deschis de mine , propus de mine) totusi multumesc mult fratilor care au postat.
Parerile lor/voastre , modul lor de a-L vedea pe Dumnezeu, de a_L cerceta , de a cauta sa-i inteleaga cuvintul si ceea ce ne daruieste si ne trimite zilnic, modul lor de nevointa si de cugetare cit mai deasa la El, povestile , exemplele si dorinta sincera (inima deschisa) de a face vorbire intru folos despre cum sa traim zilnic, ceas de ceas, cu Hriostos in inima mi-a produs multa bucurie . Asa de frumoase, de dulci, au fost interventiile voastre incit astazi este o zi in care am mai invatat ceva, un nou sens la : "nimic nu puteti fara Mine " , "... ramineti intru Mine!" Sa fiti binecuvintati , frati intru Hristos, cu pace si multa bucurie ! NB : "Poporul slab credincios, care își manifestă evlavia prin a se da după lume, nu poate pricepe ce înseamnă a trai intru Hristos , de aceea el traieste aproape in totaliate intru lumea aceasta crezind astfel ca sunt in Hristos ! Pe unii ii salveaza din aceasta instrauinare necazurile si nenorocirile care vin peste ei , pe altii nici macar atit ..." ANONIMUS !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 18.12.2012 at 11:01:00. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
fericire lumeasca–fericire duhovniceasca | Ana-Maria N | Generalitati | 18 | 23.11.2012 15:40:01 |
Viata mea | Daiana | Morala Crestina | 6 | 29.10.2011 11:04:57 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Viata duhovniceasca | Gabri | Generalitati | 23 | 14.08.2008 15:28:10 |
cum e viata....... | simi | Generalitati | 7 | 08.07.2008 21:34:17 |
|