Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2012, 03:10:17
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Copilul ala nu cred ca avea arme pe numele lui.
Si in Elvetia are toata lumea arme si nu se macelaresc in felul asta.
...dar a avut acces la arma si uite ce s-a intamplat! Si nu e singurul caz.
Consideri acesta un argument:"Si in Elvetia are toata lumea arme si nu se macelaresc in felul asta"?
Cred ca si in Elvetia se pot intampla asemena incidente, daca au inceput sa se intample peste tot. De ce ar fi Elvetia o exceptie? E doar chestie de timp. Parerea mea.

Last edited by Miha-anca; 16.12.2012 at 03:28:27.
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 19:42:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cred ca si in Elvetia se pot intampla asemena incidente, daca au inceput sa se intample peste tot. De ce ar fi Elvetia o exceptie? E doar chestie de timp. Parerea mea.
Nu au de ieri de azi arme in casa.
De ce..mai studiaza problema.
De exemplu poti incepe prin a deschide link -ul respectiv, nu doar sa vorbesti numai de dragul de a spune ceva.
Vechi 16.12.2012, 02:12:59
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Iata ce inseamna sa aiba toata lumea arma!
Trist e ca au inceput si in Romania sa se impuste!
Si eu am permis de port-arma si probabil imi voi lua un pistol (am amanat in ultimul timp). Asta inseamna ca voi proceda la fel ca individul din SUA?

Din pacate vesti si povesti la fel de triste avem si noi in tara (chiar daca ai nostri nu mor neaparat impuscati), pacat ca pe ei ii uitam. Daca erau 20 de copii din Kenya sau Burkina Faso, nu dadea nimeni doi bani, dar... au murit 20 de copii americani. Wow, serios!? Fiecare suflet este LA FEL DE PRETIOS! Oare cand vom putea intelege asta??

Last edited by Raoul; 16.12.2012 at 02:21:24.
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 02:27:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Raoul,atitudinea ta cam lasa de dorit in ultima vreme...

Ce insinuezi? Ca acest topic este degeaba? Ca nu ar trebui sa ne pese deoarece sunt americani si ei sunt buricul pamantului?
Chiar tu spui ingrosat ca fiecare suflet este la fel de pretios,deci?

Care este problema ta,ce te deranjeaza de fapt ????
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 02:58:38
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Raoul,atitudinea ta cam lasa de dorit in ultima vreme...
Asta e parerea ta. Altii au una contrara poate. Deci... depinde de la om la om. Tu esti cea care te aprinzi daca nu iti sunt impartasite opiniile. Eu nu am atacat pe nimeni, nu am citat pe nimeni...

Citat:
Chiar tu spui ingrosat ca fiecare suflet este la fel de pretios,deci?
Vezi, am raspuns deja. Ba chiar as intari afirmatia cum ca TOTI suntem egali!

Citat:
Care este problema ta,ce te deranjeaza de fapt ????
Nimic. Strecuram tantarul si inghitim camila...

Nu ma deranjeaza topicul, Doamne fereste. Doar ca ma irita faptul ca daca au murit 27 de americani, gata, dam zvon in toata lumea, sa afle tot mapamondul, se discuta si se comenteaza pe orice post de stiri, in orice ziar, pe orice forum... insa daca ar muri 27 de romani nici nu s-ar pomeni in SUA sau in alta tara, desi, suntem egali. In Africa mor de zeci de mii de ori mai multi copii, in conditii mult mai crude si mai dureroase, insa ei si cazurile lor parca nici nu ar exista... Deh, zic si eu asa, iertare.

Asadar, suntem egali sau nu?
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 03:03:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Si eu am permis de port-arma si probabil imi voi lua un pistol (am amanat in ultimul timp). Asta inseamna ca voi proceda la fel ca individul din SUA?

Nu, Doamne fereste, Raoul! Sunt multi care au permis port-arma si care folosesc arma in scopuri sportive.
Dar am citit la nu stiu care Parinte, ca nu e bine sa avem arme in casa. Regret, dar nu retin despre cine e vorba.
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 02:07:11
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Adulti si copii de gradinita impuscati in clasa aici in statul Connecticut unde locuiesc eu,20 de copii si 6 adulti printre care si mama criminalului care era profesoara suplinitoare la aceasta scoala. Doamne ai grija de aceste suflete nevinovate.
O mare nenorocire! Au murit atatia copilasi nevinovati si poate si parinti de copii (printre cei 6 adulti). Este cutremurator ce s-a intamplat, la ce intunecare poate sa ajunga omul daca nu il are pe Dumnezeu! Sunt convinsa ca traiti mult mai intens cele intamplate, locuind chiar acolo si avand si nepotei. Maica Domnului sa ne acopere si sa ne fereasca de tot raul si de toata reaua intamplare!
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 13:30:36
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Adulti si copii de gradinita impuscati in clasa aici in statul Connecticut unde locuiesc eu,20 de copii si 6 adulti printre care si mama criminalului care era profesoara suplinitoare la aceasta scoala. Doamne ai grija de aceste suflete nevinovate.
Dumnezeu sa ii ierte!
...stirea a avut impact mai mare pentru ca este in statul unde locuiesti...

Nici eu nu sunt de acord cu armele, nici cu detinerea celor albe...m-am certat cu un coleg pentru ca avea in masina o bata, cica pentru a se apara. ...daca te vede cineva cu asa ceva raspunde tot cu violenta si conflictul se mareste...ca sa nu mai spun ca este un exemplu pentru altii...sau un pistol la un prieten poate fi o tentatie cand este in depresie...
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 19:34:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Nici eu nu sunt de acord cu armele, nici cu detinerea celor albe...m-am certat cu un coleg pentru ca avea in masina o bata, cica pentru a se apara. ...daca te vede cineva cu asa ceva raspunde tot cu violenta si conflictul se mareste...ca sa nu mai spun ca este un exemplu pentru altii...sau un pistol la un prieten poate fi o tentatie cand este in depresie...
Da, crezi ca daca cineva vede ca ai o bata in masina, imediat scoate si el una si iti da in cap.

Dar daca pentru un nimic individul o scoate si o vantui pe deasupra capului, clar ca s-ar putea sa si-o ia.

In ceea ce priveste sinucigasii, o arma nu este singurul mijloc iar daca respectivul are o depresie si se sinucide, nu arma "prietenului" este de vina ci tocmai lipsa prietenilor.

Asteptati sa cititi despre profilul psihologic al atacatorului - fara doar si poate o persoana cu ceva probleme psihice, probleme de familie, marginalizata si mai mult din cauza lor, cu parintii care l-au tratat mai mult ca o povara decat ca un fiu..

Chiar si in cele mai nebunesti gesturi exista o cauza sanatoasa.

Si mai este o vorba..nu armele ucid oameni, oamenii ucid oameni.

Last edited by AlinB; 16.12.2012 at 19:37:21.
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 22:05:26
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Si mai este o vorba..nu armele ucid oameni, oamenii ucid oameni.
te-ai uitat prea mult la filme,asta e o replica din "ROMEO MUST DIE"
DMX: Guns don't kill people, People kill people.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tragedie in Germania Hector Stiri, actualitati, anunturi 27 09.08.2013 11:09:09
Tragedie la Maternitatea din Giulesti cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 164 29.08.2010 06:05:58
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis cristiboss56 Generalitati 17 28.06.2010 14:17:20