Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2012, 01:09:10
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
La intrebarile tale poti primi raspuns, punand mana pe Constitutie si cititnd acolo care este prerogativa Presedintelui.
Intrebarea era retorica pentru ca prerogativele presedintelui nu au nici o legatura cu guvernarea asa cum spuneti dvs.
Citat:
Poti citi si despre UE, care ne-a ajutat sa devenim Stat de drept, prin organismele create, fara de care nu e posibila democratia.
Acestea sunt lozinci alea unor candidati. Cum nu cred ca sunteti candidata sunteti usor manipulabila si de aia vorbiti desprea asa ceva. Ce organisme a "creat" UE pentru Romania? Cum a devenit Romania mai democrata prin intrarea in UE?
Vechi 10.12.2012, 01:33:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Intrebarea era retorica pentru ca prerogativele presedintelui nu au nici o legatura cu guvernarea asa cum spuneti dvs.

Acestea sunt lozinci alea unor candidati. Cum nu cred ca sunteti candidata sunteti usor manipulabila si de aia vorbiti desprea asa ceva. Ce organisme a "creat" UE pentru Romania? Cum a devenit Romania mai democrata prin intrarea in UE?
Preaupun ca si ultima intrebare e retorica, de aceea te las pe tine sa gasesti care organisme au fost infiintate la initiativa UE.
Un mic ajutor: tocmai pe acestea doreste USL sa le desfiinteze.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2012, 07:00:28
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Preaupun ca si ultima intrebare e retorica, de aceea te las pe tine sa gasesti care organisme au fost infiintate la initiativa UE.
Un mic ajutor: tocmai pe acestea doreste USL sa le desfiinteze.
Chiar că-ți trebuie ceva mai mult discernământ!
Reply With Quote
Vechi 10.12.2012, 08:11:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Mie ce mi-ar fi placut,indiferent de optiunile politice detinute,ar fi fost o prezenta mai mare la vot,insa mi s-a parut ca romanasii nostri s-au cam culcat pe o ureche de data aceasta.
Chiar auzeam discutand doua persoane din comisie la scoala unde am votat ca nu prea au vazut persoane tinere si unul dintre ei a aratat spre mine spunandu-i celuilalt ca "ei,vezi,au inceput sa vina si tineri!"
Acum,daca nici pentru viitorul nostru nu ne deranjam de la caldurica,nu prea putem sa ne plangem de consecinte.
Vechi 09.12.2012, 23:55:37
Miha-anca
Guest

Implicit

Sofia, bun mesajul tau, caci ne lumineaza cu privire la cauza raului care ne macina. Avorturile.
LA sfarsit intrebi cand va aparea o formatiune politica noua, care sa se gandeasca la binele Tarii. Iti spun: a si aparut, dar nimeni nu o baga in seama, pentru ca lumea e prea mandra si nu doreste sa fie identificata cu aceasta formatiune politica, ai carei suporteri au fost numiti "alienati mintali" de CTP. E vorba de PP-DD.
E singurul partid cu un program amanuntit.
E singurul care se gandeste la binele tarii si la binele poporului.
Singurul care vrea sa cumpare inapoi obiectivele economice vandute pe nimic si sa creeze locuri de munca.
E singurul, care a dus o campanie electorala sustinuta.
Dar noi suntem inca mandri si nu vrem sa spuna lumea ca suntem "alineati mintali", nu?
Dar oare trebuie sa fi alineat mintal sa doresti binele Tarii si al oamenilor?!?
Chiar si fara suportul mandrilor din tara, tot au obtinut peste 10%. Si este prima lor campanie. Au dat "spaga" mici; USL a dat la Constanta cate 50 lei.
Iata deci unde sa cautam un partid pus pe treaba, daca asta vrem!
Dar suntem prea mandri!
Reply With Quote
Vechi 10.12.2012, 00:08:15
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Sofia, bun mesajul tau, caci ne lumineaza cu privire la cauza raului care ne macina. Avorturile.
LA sfarsit intrebi cand va aparea o formatiune politica noua, care sa se gandeasca la binele Tarii. Iti spun: a si aparut, dar nimeni nu o baga in seama, pentru ca lumea e prea mandra si nu doreste sa fie identificata cu aceasta formatiune politica, ai carei suporteri au fost numiti "alienati mintali" de CTP. E vorba de PP-DD.
E urat ce fac. Nu am mai facut niciodata asta oricat de inepte ar fi fost ideile lor. Dar cei care voteaza PP-DD sunt alienati mintali.

Citat:
E singurul partid cu un program amanuntit.
Care program? Care sunt oamenii cu care "maretul conducator" ar putea aplica orice program?
Citat:
E singurul care se gandeste la binele tarii si la binele poporului.
Si concluzia asta ati tras-o de unde?
Citat:
Singurul care vrea sa cumpare inapoi obiectivele economice vandute pe nimic si sa creeze locuri de munca.
Asa cum a facut cu Oltchimul nu? Doamna dvs, ati vazut ca ala, ca nu pot sa ii spun altfel a mintit cu nerusinare si a spus ca aduce banii pana la data de ... si nu i-a adus? Ca el putea sa ii aduca dupa, ca asa sunt uzantele, e altceva. Eu stiu ca ala minte si "alientatii" il cred.
Citat:
E singurul, care a dus o campanie electorala sustinuta.
Sustinuta pe ce? Ce alt candidat in afara de "maretul conducator" mai stiti?

Citat:
Dar noi suntem inca mandri si nu vrem sa spuna lumea ca suntem "alineati mintali", nu?
Nu. Dar trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care promoveaza valori ca "Nikita", "Naomi", Ogica, Magda Ciumac. Trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care nu a are nici oameni, nici experienta in administratia publica. Trebuie sa fii alienat sa il votezi pe unul care l-a promovat pe Pavel Corut. Trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care promoveaza magalaua si "otevizarea Romaniei", cum a numit-o el.
Vechi 10.12.2012, 00:46:22
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
E urat ce fac. Nu am mai facut niciodata asta oricat de inepte ar fi fost ideile lor. Dar cei care voteaza PP-DD sunt alienati mintali.

Care program? Care sunt oamenii cu care "maretul conducator" ar putea aplica orice program?

Si concluzia asta ati tras-o de unde?

Asa cum a facut cu Oltchimul nu? Doamna dvs, ati vazut ca ala, ca nu pot sa ii spun altfel a mintit cu nerusinare si a spus ca aduce banii pana la data de ... si nu i-a adus? Ca el putea sa ii aduca dupa, ca asa sunt uzantele, e altceva. Eu stiu ca ala minte si "alientatii" il cred.

Sustinuta pe ce? Ce alt candidat in afara de "maretul conducator" mai stiti?

Nu. Dar trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care promoveaza valori ca "Nikita", "Naomi", Ogica, Magda Ciumac. Trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care nu a are nici oameni, nici experienta in administratia publica. Trebuie sa fii alienat sa il votezi pe unul care l-a promovat pe Pavel Corut. Trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care promoveaza magalaua si "otevizarea Romaniei", cum a numit-o el.
Mi-e mila de tine, crede-ma.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2012, 01:12:25
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Mi-e mila de tine, crede-ma.
In cazul asta, daca va e mila raspundeti la intrebari. Doar ca ghiciti ce? Nu prea aveti ce sa raspundeti.
Mie nu mi-e mila de dvs (necrestinesc sentiment, dar asta sunt) si de cei care cred in aberatiile lui Dan Diaconescu. Va meritati soarta. Si ptr dvs imi pare rau ca nu a iesit. Sincer, din toata inima v-as dori sa traiti in tara condusa de Dan Diaconescu.
Vechi 10.12.2012, 01:30:58
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Sincer, din toata inima v-as dori sa traiti in tara condusa de Dan Diaconescu.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 10.12.2012, 02:05:49
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
nu,nu,nu,nu,nu. TU si cu baietii lui Danut, va luati voi o bucatica de pamant pe Terra asta, unde sa va conduca DD in direct. Dupa 4 ani sa ne spuneti cum a mers, ca nu dau tara asta pe mana populistului ala dement. Mai bine o dau pe mana lui Vadim sau Becali, macar ei sunt mai interesanti.

Care program amanuntit, apropo? L-am citit.

Una dintre chestiile pe care le propunea era sa se reduca taxele de 113 cum sunt acum la DOAR 4.

Poate cei care nu sunt in domeniu nu inteleg. Eu fac curs de contabilitatea semestrul asta la facultate, iar mama este economista, deci stiu ce zic. O astfel de masura e CEA MAI MARE IDIOTENIE DE PE PLANETA DPDV CONTABIL. NU MAI POTI SA CONTABILIZEZI NIMIC.

P.S.: cu ce ne ajuta threadurile astea tampite referitoare la politica dpdv duhovnicesc?

Last edited by Patrie si Credinta; 10.12.2012 at 02:08:06.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29