Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.12.2012, 23:25:53
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sper sa vina oameni cinstiti, educati, bine intentionati. Pana atunci, tristete!
Mi se pare mie, sau am gresit intrarea? Oare vorbim despre aceleasi persoane?
Alegerile locale au trecut, iar eu sunt fericit!... Mi-am linistit constiinta si am votat cu unul, iar de castigat a castigat cel la care ma si asteptam: ruda mea apropiata! Care se pare ca are niste proiecte de care sincer habar nu aveam, dealtfel destul de plauzibile! Iar in ciuda rezultatelor, in mod ciudat, a intrat si fostul coleg al sotiei mele, prin... redistribuire! Ei, acum sa vezi trai pe vatrai!... Daca auziti ca am devenit multimilionar, sa nu aruncati cu bolovani!... (Ciudat, in sufletul meu am un sentiment de... "tradare", si nu stiu exact de ce?...)

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 23:42:18
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Mi se pare mie, sau am gresit intrarea? Oare vorbim despre aceleasi persoane?
Alegerile locale au trecut, iar eu sunt fericit!... Mi-am linistit constiinta si am votat cu unul, iar de castigat a castigat cel la care ma si asteptam: ruda mea apropiata! Care se pare ca are niste proiecte de care sincer habar nu aveam, dealtfel destul de plauzibile! Iar in ciuda rezultatelor, in mod ciudat, a intrat si fostul coleg al sotiei mele, prin... redistribuire! Ei, acum sa vezi trai pe vatrai!... Daca auziti ca am devenit multimilionar, sa nu aruncati cu bolovani!... (Ciudat, in sufletul meu am un sentiment de... "tradare", si nu stiu exact de ce?...)
Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi multi milionar, ca ai de unde da si nevoiasilor; ca vor fi f multi, tot mai multi!
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 23:57:09
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi multi milionar, ca ai de unde da si nevoiasilor; ca vor fi f multi, tot mai multi!
Pe nadejdea asta, ma tem ca numarul nevoiasilor va fi intr-o continua crestere. Nici in cele mai searbede scenarii, nu m-am vazut fraternizand cu minciuna, orice culoare politica ar avea ea si chiar daca in sangele meu ar curge acelasi... "sange albastru", ca al unora dintre "alesi"...
"Banii n-au miros", dar nu aduc mantuirea in cele mai multe dintre cazuri!
Nadajduiesc macar o parte dintre proiectele preconizate sa se confirme. E adevarat ca in ultimul an s-a descoperit in orasul meu o sursa extraordinara de gaze, iar la cateva zeci de km o alta sursa importanta de titei. Cineva trebuia sa profite de asta. Daca s-a nimerit a fi ruda mea, eu n-am nici un merit, nici o vina si nici un folos personal. Pe mine chiar m-ar interesa un fond pentru agricultura, dar n-as apela sub nici o forma la "ajutorul" lui, fiindca oricum n-as fi dintre cei pe care el ar catadixi sa-i ajute! Ce sa primeasca de la mine? Un "Multumesc frumos?"...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 00:07:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Ce sa primeasca de la mine? Un "Multumesc frumos?"...
Culai, poti duce si tu din recolta ta: un kg de faina sau de struguri, asa cum dau si ei alegatorilor... Ar trebui sa le fie de ajuns pentru deranjul de a semna o hartie.
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 09:27:03
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Mie tocmai increderea imi lipseste dupa 7 luni de guvernare! Si-au dat suficient arama pe fata. Ce sa asteptam de la ei?
Am si eu speranta mea, dar alta decat in solutia actuala. Sper sa vina oameni cinstiti, educati, bine intentionati. Pana atunci, tristete!
Să se întoarcă românii în țară și să aplice cele ce au învățat acolo!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sotul ideal cdiasimi Nunta 231 17.07.2012 10:34:54
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal sophia Mari Duhovnici si predicile lor 13 12.05.2010 17:30:51
Destin si Ideal OmuBun Generalitati 4 28.08.2009 16:44:33