![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
mai ales ca ai lansat suspansul cu inregistrarea aceea la conferinta... ce s-ar fi putut declara de catre organizatori ca ateii "sa fie facuti in toate felurile"!!! n-ai niste indicii? e foarte ciudat!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce a iesit cu ASUR si manualele scolare?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
idem Last edited by ioanna; 03.12.2012 at 09:49:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nucile tari in care isi rup dintii credinciosii nu sunt ateii care crezi tu ca sunt atei ci ateii 2.0! Richard Dawkins, pe o scara care masoara ateismul de la 1 la 7, spune ca se afla la 6,9! http://www.ted.com/talks/alain_de_bo...heism_2_0.html Uite aici inca un ateu (care e ciudat din punctul tau de vedere dar e si el ateu): http://www.ted.com/talks/a_j_jacobs_...iblically.html (e subtritat in romana) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar indemnul mobilizator de genul "sa invatam de la religie" adica, ca si cand ateul ar avea ceva cu care sa inlocuiasca religia - este fara indoiala dezolant, pentru ca in practica, n-au de fapt cu ce. Citat:
Un ateu, daca este inteligent si onest (nu prea merg astea cu ateismul, de multe ori), trebuie sa admita ca sansele de a exista (sau nu) Dumnezeu sunt 50-50. Deci pe o scara de la 1 la 7 - 7 fiind culmea stupiditatii (sa afirmi ca nu este Dumnezeu desi n-ai dovezi directe si sigure in acest sens) un ateu autentic si echilibrat nu poate depasi 3.5.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.12.2012 at 13:00:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai simplu spui: "nu stiu daca exista sau nu exista Dumnezeu si cred/nu cred pana cand stiu sigur" (doar atat)! Iar Dawkins a folosit scara aceea in mod simbolic pentru a exprima aceasta idee... nu pe post de instrument de masura :)) (nu pot pricepe cum ai scos opiniile pe care nu le-am citat in acest reply... da fie cum doresti). Doar un idiot poate crede ca poate masura gradul de credinta sau necredinta (la fel sta treaba si cu oferirea de cifre exacte cu privire la existenta sau inexistenta lui Dumnezeu). Last edited by UNNOOM; 03.12.2012 at 15:52:14. |
|
|
|||
|
|||
|
și-atunci care or fi motivele tale pentru care afirmi că "îți este frică de creștini"?? că dacă vii cu argumente de genul: "nu stiu daca exista sau nu exista Dumnezeu si cred/nu cred pana cand stiu sigur" (doar atat)! sau "nu cred ca ar fi o idee buna sa umbli cu o haina lunga dupa o recomandare biblica"! dă-mi voie să-ți spun că ești haios!!
realitatea e tocmai inversă, creștinii fiind avertizați că în lume necazuri vom avea!! dar trebuie să îndrăznim pentru că Hristos a biruit lumea!! gargara de tipul ASUR a existat și pe vremea lui Ceaușescu, dar mie părinții mi-au explicat că omul nu "se trage din maimuță"... țelul său fiind mult mai înalt decât să umble în 2 picioare, să mănânce și să se-nmulțească după care pa.... și din momentul de foc al "erei noastre", adică după Hristos, s-au dus lupte cumplite pentru a fi înăbușit Adevărul, pentru ca oamenii să nu creadă că sunt mai mult decât carne și oase, așa că înregistrarea ta e o picătură într-un ocean de dușmănie! nimic nou sub soare! tu caută mai bine să vezi cât de ateu ești!! pentru că dacă ești convins, ești pierdut!! Petre Țuțea mai spune: Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice. Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria. restul e gargară.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau ganditi-va cum se inmultesc pestii ,cum au fost ei ganditi |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dat fiind ca un ateu nu accepta argumentele religiei vizavi de existenta lui Dumnezeu iar la randul sau nu are argumente accptabile care sa infirme aceasta existenta, sansele sunt, onest vorbind 50%-50%. Corect? Citat:
Ceea ce inseamna ca ori e idiot (nu foarte, daca a mai lasat totusi loc de 0.1 %) ori are argumente care functioneaza in mare doar pentru el - ceea ce in definitiv este tot o forma de credinta, un fel de religie. Citat:
Ateii nu poti fi critici la adresa propriilor lor "apostoli"? Tu ai ascultat ce ai postat? Cu simtul critic ascutit sau doar plin de admiratie pentru aia care fac pe desteptii cand de fapt nu prea sunt?
|
||||
|
||||
|
Citat:
la început ai doar rațiunea, care îți spune 50-50. apoi începi să cercetezi știința. și începi să scazi. 49 în favoarea existenței lui Dumnezeu, 48, 35, 15, etc. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Discutie din cealalta lume | NEYRA 383 | Intrebari utilizatori | 8 | 19.08.2010 20:08:55 |
| Diferenta intre spovedanie si discutie cu preotul | sophia | Impartasania (Taina Euharistiei) | 37 | 06.03.2010 16:46:44 |
| Maturitatea cu care alegem un subiect de discutie. | LERIM | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 07.07.2007 15:00:44 |
|
|