![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Multumesc pentru informatii. |
|
|
|||
|
|||
|
Corect este sa platesti impozitele pe profit, dar n-as putea spune ca nu inteleg si tentatia de a nu da la acest stat. Daca vrei, poti sa-i contactezi pe cei de la https://www.tpsoft.ro/ pentru mai multe informatii financiare.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
In concluzie, eu zic sa va cercetati pacatele acolo unde sunt, nu acolo unde nu sunt.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 03.12.2012 at 01:08:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar e posibil sa aveti dreptate - sa-mi fac prea multe griji pentru ceva ce nu merita. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
19. In sudoarea fetei tale îți vei mânca pâinea ta, până te vei întoarce în pământul din care ești luat;(Facerea3,19a) Legile nu sunt crestine, ci profitoare si inrobitoare pana la culme; ajuta pe cine vrei tu, daca vrei neaparat "ajuta-"l si pe imparat, dar numai dupa ce te ajuti pe tine. Nici Iisus Hristos nu s-a dus la vamesi sa completeze declaratia globala, ci a platit la minim numai cand perceptorii au cerut birul(si acela incorect), desi multe persoane care-L insoteau suportau multe cheltuieli, adica El avea multe "venituri". Sfatul meu: vezi-ti de munca ta buna(succes!) si de prietenii tai(si de ai lor) si nu-i refuza... mai ales cand platesc! Daca vrei sa-ti infiintezi PFA, atunci te poti angaja la licitatii si lucrari catre firme(bine remunerate) care-si declara cheltuielile, deci declari si tu aceste venituri. Daca din greseala(sau din nevoie) ai trecut pe rosu si, totusi, vrei sa ai constiinta curata, du-te la duhovnic, nu la Politie. Nu te sustrage spovedaniei, dar fereste-te de judecata lumeasca. Citat:
Last edited by Demetrius; 03.12.2012 at 05:42:23. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
| Intrebari despre post | PaulPop | Postul | 71 | 22.11.2011 00:02:33 |
| intrebari despre miezonoptica | cred_cu_adevarat | Generalitati | 0 | 29.07.2011 21:21:48 |
| Intrebari despre ortodoxie----> | Sekhmet | Generalitati | 1 | 07.07.2010 08:57:10 |
| intrebari despre evrei | dianadi | Generalitati | 9 | 01.02.2009 22:10:20 |
|
|