![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sper ca discutam despre faptul ca ereticii nu sunt mucenici, ca invers e clar pentru toata lumea.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai tocmai am spus: i se spune ca Hristos a murit pe cruce pentru pacatele lui. Deci in acest Hristos crede. Iar ideea de relatie personala, care vine prin credinta, desi neortodoxa, sa dea Domnul sa o inteleaga si ortodocsii...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Exempli gratia: în orașul meu, Timișoara, românii au fost minoritari până acum 50 de ani. Greu de definit orașul ca aparținând unei țări ortodoxe. Cutare sau cutare credincios al Bisericii Catolice de rit roman (preponderent în Timișoara), de regulă etnic german sau maghiar, a mers și merge la biserică din copilărie. Participă la viața parohiei, se roagă, se spovedește și se împărtășește. Ce, vreți să-i reproșați lui Janos bacsi sau lui tante Emma că "au fost în miezul problemei și n-au auzit" ?! Ei aparțin Bisericii Catolice (așa cum mărturisim în Crez), iar aparținând Bisericii despre care face vorbire Crezul, aparțin, în mod necesar, și Bisericii Ortodoxe. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar mantuiea inca o data, este judecata lui Dumnezeu. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Religia pentru prescolari | Lilith23 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 52 | 12.08.2011 21:08:50 |
| Ruga pentru un suflet tanar | ancaperluta | Umanitare | 5 | 09.03.2011 18:30:51 |
| Ruga pentru un suflet tanar!!!! | ancaperluta | Intamplari adevarate | 4 | 09.03.2011 11:34:27 |
| Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 20:30:03 |
| Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 19:12:16 |
|
|