![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.adventist.org/beliefs/gui...in-guide1.html |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar Mihail, arhanghelul, când i se împotrivea diavolului certându-se cu el pentru trupul lui Moise c, n'a îndrăznit să-i aducă judecată defăimătoare, ci a zis: „Ceartă-te pe tine Domnul!“ După părerea lor, Mihail, adică Iisus, adică Dumnezeu - "n-a îndrăznit". |
|
|
||||
|
||||
|
Eu n-am inteles inca cum pot ei sa creada ca Mihail e Iisus Hristos? La martori sa spun ca ceva logica exista, doar ei nu cred in Dumnezeu ipostaziat ca si Cuvant si Duh, deci nu cred in Sf.Treime, deci Iisus e un inger coborat in plan uman, ce ulterior trece inapoi in plan angelic, dar adventistii spun ca ei cred, deci Dumnezeu-Cuvantul e inger (fiinta creata) ce apoi se intrupeaza intr-o alta fiinta creata, in om?
Last edited by ioanna; 26.05.2012 at 21:49:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
De ce nu comentați dvs. aici ? Ori vă rezervați dreptul acolo de a comenta despre "sufletul după moarte" după formula deja bine cunoscută... |
|
|
|||
|
|||
|
Ați intrat și dvs. în hora diversiunii? Spun asta, pentru că spre deosebire de ceilalți, dvs. cunoașteți bine doctrina adventiștilor de ziua a șaptea. Și știți că "doctrină fundamentală" este Marea Luptă dintre Hristos și Satana, iar nu "învierea lui Moise" - acesta fiind un episod colateral.
|
|
|
||||
|
||||
|
Am dat link cu "doctrinele fundamentale" de pe site-ul oficial al bisericii adventiste. Acolo scrie de lupta pentru trupul lui Moise, nu e nicio diversiune. Cine doreste intra si citeste. Nu cunosc bine doctrina adventista,uitati, detaliile acestea pe care le considerati minore, gen Mihail=Iisus sau invierea lui Moise nu le stiam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, acum am văzut. Să nu credeți că orice virgulă de acolo reprezintă "doctrină fundamentală". Sunt amănunte care pot rămâne simple... amănunte. Cu ce schimbă "doctrina fundamentală" dacă fructul din pomul oprit era măr sau pară? Poate am mai spus-o, din punctul meu de vedere putea să nici nu fie un fruct, important e principiul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Iar Dumnezeu i-a zis: Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău" Luca 12:20 |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sufletele dupa moarte | silverstar | Generalitati | 112 | 24.03.2012 10:47:27 |
| Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 01:58:26 |
| Moarte dupa 2 saptamani ? | Robertworld | Generalitati | 6 | 03.08.2010 14:26:33 |
| Ce se intampla cu sufletul dupa moarte | heorhe | Generalitati | 85 | 02.08.2010 17:09:02 |
|
|