![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Parerea mea de fata necasatorita la 35 de ani este ca trebuie sa-ti dai seama ca ceva e in neregula cu viata ta.Cu cat mai devreme cu atat mai bine.Poate pacatele tale sau a familiei tale te tin departe de omul potrivit.
Cauta un duhovnic,spovedestete ,du o viata crestina ,incearca sa faci cat mai putine pacate,lasa-l pe Dumnezeu sa lucreze in viata ta si numai lua decizii de una singura de genul "eu cred ca e bine". Rabdare si multa rugaciune .Doamne ajuta! Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
in alta ordine de idei, ce sa spuna o fata care desi se casatoreste, dupa catva timp constata ca omul de langa ea nu era cine credea? (betivan, adulterin, violent etc.) |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
Tocmai asta este problema, ca sunt indoctrinati de mici in stilul anti-familie, incepand de multe ori de la exemplul negativ al parintilor care cred ca iubirea s-a terminat o data cu entuziasmul pentru sex pana la educatia sociala care predica tot felul de iubiri magice, sexualitate la greu, dar nu ideea de familie, copii, respect, etc. Citat:
Societatea le imprima idei gresite despre iubire si casatorie care inevitabil duc la divort, a doua casatorie, concubinaj, etc. Citat:
Dar avand in vedere ca in ziua de azi le trebuie vreo 30 ani (caz fericit) daca nu mai bine sa inteleaga ideea de familie si sa le iasa toti gargaunii din cap referitor la iubire, casatorie, etc.. Citat:
Da, asa ar fi frumos, dar cum ramane si cu curatenia de caracter? De ce este de multe ori asumata in baza celei fizice? Citat:
Citat:
Daca nu, mai bine astepti decat 5-10 ani mai tarziu sa ai deja o amanta pentru ca n-ai gasit chipurile iubirea in casatorie. Citat:
De obice contextul e mai ..deocheat. |
|
|
|||
|
|||
|
Scriitoarea a spus ca din punct de vedere fizic, tinerii pot face o familie. Si daca au ca sprijin parintii si nasii, pot trece cu bine peste problemele care se ivesc la inceput, ins societatea ii educa de asa antura incat ei nu se maturizeaza. Si ea vorbea de indoctrinarea tinerilor si de raul facut de miscarea feminismului. Facea comparatia dintre familia si tinerii din ziua de azi
si familiile din trecut. Am sa dau textul exact, insa e in engleza; in romana n-am gasit. Scriitoarea este sotia preotului care slujeste la Biserica Sf.Cruce, Maryland. Cand am zis curate, nu m-am referit numai fizic. Daca e credincioasa e imposibil sa fie curata numai fizic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
[quote] ins societatea ii educa de asa antura incat ei nu se maturizeaza. [/ quote] Sau mai bine zis se maturizeaza (imbatranesc??) cu un sistem gresit de valori. Citat:
Cea fizica e mai usor de pastrat decat cealalta de castigat. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 14:06:08 |
| Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 21:14:49 |
| suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 02:15:19 |
|
|