Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
De acord, imi cer scuze celor pe care i-am ofensat generalizand, ma intrebam doar de ce unii ardeleni sau mai bine zis atat de multi ardeleni au votat, au sustinut pe Basescu si din Arad au plecat inclusiv in conducerea portocalie. Oare care sa fie explicatia pentru aceasta tendinta?
|
Pai s-au dus multi dintre sustinatorii portocaliilor la vot !Adevarul este ca cel putin in Arad s-au facut multe investitii si atunci populatia i-a judecat dupa ce-a vazut ca s-a facut. Problema este ca multi incapabili si neprofesionisti s-au inscris in partide tocmai pentru a se putea ridica cumva deoarece prin fortele proprii nu aveau cum. Ciudatii astia din Arad care au fost ministrii sunt un exemplu perfect. Nici mormeza asta care acum cica e la Munca, nu va face nimic pentru ca si asta e o incapabila! Habar n-are! Din pacate va mai avea Aradul o bila neagra cu noua ministresa! Eu ma tot gandesc ce-o fi in capul oamenilor astora de accepta asemenea posturi cu responsabilitati atat de mari ,daca se stiu ca sunt prosti gramada? E una sa stai in Parlament ca deputat vreo 4 ani, ca si daca esti prost macar prostia nu ti se vede, se pierde prin multime, si e alta sa ocupi un post de ministru unde vede toata lumea de ce esti capabil.