![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Voi la ce capitol sunteti? Citat:
Citat:
Chiar si daca 90% gandesc astfel, toti vad ca cei din jur procedeaza asa si tac din gura. Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
In general rugaciunea este asociata cu pacea si linistea nu cu zgomotul ca la piata. Cine devine penticostal nu devine pentru ca ii place atmosfera in cauza. Are alte motive pentru care o tolereaza pana la urma si nestiind cum este de fapt rugaciunea reala orice substitut poate fi la fel de bun. Citat:
Deci da, este binevenita. |
|
||||
|
||||
![]()
Am impresia că-i dau la cap când scapă boii pe arătură!
|
|||
|
|||
![]()
Daca n-ar fi fost trecute in Biblie?
Daca tu (sau altcineva) erai un colonel in armata romana venit musafir neanuntat in casa prietenului tau, sutasul Corneliu si ai fi vazut vreo 4-5 evrei deoparte si vreo 30 de romani care vorbeau toti deodata in niste limbi ciudate... cam ce ai fi zis despre ei? Fa te rog un efort si empatizeaza cu un astfel de musafir ipotetic. Un citat ar fi tocmai cel despre care vorbeam din Fapte 10. Încă pe când Petru vorbea aceste cuvinte, Duhul Sfânt a căzut peste toți cei care ascultau cuvântul. Iar credincioșii tăiați împrejur, care veniseră cu Petru, au rămas uimiți pentru că darul Duhului Sfânt s-a revărsat și peste neamuri. Căci îi auzeau pe ei vorbind în limbi și slăvind pe Dumnezeu. La fel s-a intamplat si in Ierusalim si in Efes. Se pare ca toti deodata slaveau faptele minunate ale lui Dumnezeu. Citat:
Citat:
Acum, chiar normali nu suntem niciunul dintre noi...:) „Toti sunt normali pana ajungi sa ii cunosti” zicea cineva. E explicat cu har domnul Dragos. Cand cineva depaseste decibelii este abordat personal si sfatuit. Uneori s-a spus public: „sa ne rugam in asa fel incat si cel de langa noi sa se poata ruga”. Da, pleaca la ortodocsi. Sau la baptisti. Citat:
Oamenii sunt diferiti si percep diferit evenimentele. Unii vad dincolo de galagie, ravna, viata, fervoare religioasa. Acesta este unul din beneficiile diversitatii: oamenii au posibilitatea alegerii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 07.02.2012 at 10:24:58. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|