![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prima sigur e caprita, a doua tot o caprita (parca-i capra din "Capra cu trei iezi", caci are batic) , iar a treia pare un miel:) ![]() ![]() ![]() Gasiti pe internet poze si filme de la serbari de gradinita unde s-a jucat piesa "Capra cu trei iezi". Daca va deranjeaza "cornitele de capra", atunci lasati-o doar cu batic. Last edited by ioanna; 14.06.2012 at 22:12:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vara e aproape tot timpul vizibila.Cand imi amintesc ca o am la gat si apartin de credinta mea, ma ajuta sa ma comport mai retinut si mai frumos, mai crestineste (lucrez cu oameni...). Chiar daca as sti ca pe altii ii deranjeaza, nu as scoate-o; probabil ca in general numele Mantuitorului nostru deranjeaza, la fel ca si cuvintele "mantuire", "viata vesnica". Dar cred ca trebuie sa le rostim mai des.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu port la lucru,o cruce mica,mica la rever si am observat ca unele persoane se uita la cruce,apoi la mine...si in final au o atitudine dispretuitoare,o atitudine care arata ca daca port o cruce sunt o idioata si deci demna de tot dispretul lor. Nu va spun ca am vrut s-o scot(este o brosa mica) si nu pot s-o scot,s-a intepenit in material :) Asa ca nu am mai insistat si am lasat-o acolo...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Greseala mea,dar sa stii ca pe fund nu am s-o pun!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumea copiilor | anna21 | Generalitati | 312 | 01.03.2012 22:12:28 |
Imbracamintea monahala si tunderea parului | Marius22 | Calugarul | 13 | 26.01.2012 15:34:42 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
|