![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca un porc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si pentru ca tot am ajuns in acest punct, care sunt oare calitatile unui barbat adevarat? Va astept cu interes opiniile:) |
|
|||
|
|||
![]()
Opiniile cui? Pentru că dacă ne întrebi pe noi, nu trebuie decât să ne facem autoportretul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că apostolul Pavel, un mare psiholog (pe lângă celelalte calități ale sale) a intuit dimensiunea abisală a acestei rupturi. Toată posteritatea paulină, creștină sau nu, a primit cu stupoare faimoasa zicere "bărbatul să iubescă și femeia să se supună"... și eticheta "vas slab" aplicată "eternului feminin". Păi cum, chiar polul afectiv al naturii umane să nu iubească? Da, ar răspunde Pavel, fiindcă femeia nu știe niciodată cu adevărat ce sau pe cine iubește atunci când iubește. Și dracu știe cel mai bine cum să se folosească de acestă breșă în afectivitatea femeii pentru a-și face lucrările în lumea oamenilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.e-referate.ro/referate/Ca...005-03-18.html Precum și de Matilda și Petrini... etc., etc.... Și apropos de ruptura aia abisală, pe care zici că a sesizat-o psihologul Pavel, îmi place foarte mult cum insistă Preda (ce-o fi găsit el la nevastă-sa, cea care călărea pe câmp aproape goală, cu părul ei lung plutind la orizontală sub cerul însângerat de un oareșcare apus al soarelui? Se știe c-a rămas o țoapă, iar Preda a devenit în consecință alcoolic, cu sau fără sprijinul Sfântului Pafnutie...) că Matilda era buimacă... Magistral! P.S. Ne aflăm în literatură. Orice asemănare cu persoanele reale este ireală. Last edited by cezar_ioan; 27.03.2013 at 02:43:46. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|