![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deci orice reflectie legata de viata duhovniceasca nu se incepe cu ,, mie mi se pare ca ..." . Acest inceput este de sorginte draceasca. Viata se incepe si se sfirseste cu : Dumnezeu a poruncit iar noi trebuie sa implinim cit mai bine ! Ce pareri avem noi ... nu ne este de folos ! Nu conteaza ce pareri avem noi despre locul de munca si programul acestuia, despre sef sau despre salariu ! Atita timp cit am acceptat sa ne bagam sub ascultarea lui este important pt. noi sa indeplinim toate obligatiile intocmai , altfel raminem fara loc de munca ! Nu conteaza daca la scoala ne plac profesorii , materiile si programul orar . Daca dorim sa absolvim o scoala trebuie sa facem exact asa cum ne cere ea , altminteri suntem lepadati din acea scoala ! Si exemplele pot continua la infinit , macar sa fim in stare sa putem invata ceva din aceste multe exemple !
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
nu inteleg ce am zis atat de grav si nu inteleg cu ce drept ma judecati voi pe mine, sunteti sfinti pe pamant? daca ar fi regula ca nasii sa fie impartasiti, nimeni n-ar mai fi nas, sa fim seriosi. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
cu atat mai bine ca sunteti spovedita si mai ales sub un canon,lucru care arata ca aveti un duhovnic atent si care mai ia in seama si Pidalionul,puteti boteza linistita si farai nici o retinere si cred ca ar fi foarte bine daca ati cere sfatul duhovnicului,e bine si ca ati cerut sfat,parere de la fratii dumneavoastra duhovnicesti,dar in totdeauna sa finalizati cu pr.duhovnic tinand cont in principal de sfatul lui. Din cate am mai lecturat PSB,Pidalion nu am gasit sa opreasca pe cel canonisit,de a boteza . <Rugaciunile asupritorului sunt acoperite de srigatul celor asupriti.>(pateric) <...cel ce uraste pe fratele sau,ucigas de frate se cheama.>(evangelie) <...cela ce este fara de pacat,acela sa arunce cu piatra.>(evanghelie) <Vai voua fariseilor fatarnici,ca alergati in lungul si-n latul pamantului sa va faceti un ucenic,si cand il gasiti ,il faceti fiu al pierzarii.>(evangelie) sa luam aminte,ca discernamantul le desavarseste pe toate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Imi doresc sa am casa mea! | cred_cu_adevarat | Generalitati | 127 | 04.09.2013 21:42:35 |
| Ce imi doresc de la sf nicolaie | ionut12 | Generalitati | 4 | 07.12.2010 10:20:38 |
| Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 03:17:29 |
| doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 13 | 03.08.2007 22:26:29 |
| doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 0 | 20.01.2007 09:33:31 |
|
|