![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din fericire, atitudinea multor bucuresteni m-a impresionat, multi s-au implicat in acest caz. Sa ajute Domnul ca si Provincia sa le urmeze exemplu!
|
||||
|
||||
|
Citat:
În plus, sper să nu vedeți vreodată cum acționează pompierii: ce nu strică focul, dărâmă ei.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca nu mai exista acele podoabe ,ce veti face ? Ipsosul se sparge foarte usor. Cu banii de benzina puteti ajuta pe parintele . Mi-am spus si eu o parere. Eu cred ca putem sa ajutam si fara sa primim ceva in schimb. Sa stiti ca nu am spus-o cu intentia de a jigni pe cineva ,dar se poate crea o situatie jenanta daca acele figurine sunt distruse. Last edited by anita; 16.12.2011 at 11:59:06. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred ca asta cu podoabele de gips era doar un pretext ptr Mihnea de a merge acolo la fata locului si a vedea ce fel de ajutor se poate da. Trebuie sa mai cititi si printre randuri, nu le mai luati mot-a-mot pe toate.
ptr Dragos : eu citisem ca nimeni nu luase legatura cu dansul, cel putin la momentul respectiv. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mirela, numai eu stiu niste oameni - nu de pe forum - care se duc saptamana asta acolo, cu ajutoare, tot asa, pe principiul care mai vine, ca e destul loc in masina. Eu nu sunt printre ei. Numai ca ei nu trambiteaza, ci intreaba printre cunoscuti - a nu se intelege ca am ceva cu initiativa dlui Mihnea, ba dimpotriva, doar voiam sa arat ca totusi, Bucurestiul se misca, desi nu scrie asta pe forumul crestinortodox.
|
||||
|
||||
|
Sorry, dar nu cred ca e cazul sa comparam merele cu perele, nu despre asta era vorba.
Omul asta, Mihnea Dragomir, catolic fiind (si stii ca nu prea sunt eu fan al papei et co.) s-a gandit la o actiune concreta care sa dea ocazia si unor ortodocsi sa participe. Zero implicare din partea lor, a ortodocsilor. Si vorba aia, nu-i costa nimic. Ba din contra ar fi avut de castigat, fie si daca o luau ca pe o iesire la sfarsit de saptamana. Cu siguranta insa era rost de mai mult decat atat, par. Nicolae Tanase nu i-ar fi lasat sa plece macar faca o vorba buna, sau ceva acolo, o experienta impartasita care poate insemna mult. PS: Nici despre a trambita aiurea nu era vorba. Dar mai aveti muuult de invatat la capitolul FAPTE de la colegul MD. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|