![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu știu de unde ai scos cele 50 de mile, probabil faci confuzie între distanța de la Pămînt la Soare cu diametrul Soarelui. În acel text omul a tras concluzia că: "If any allowance is to be made for refraction--which, no doubt, exists where the sun's rays have to pass through a medium, the atmosphere, which gradually increases in density as it approaches the earth's surface--it will considerably diminish the above-named distance of the sun; so that it is perfectly safe to affirm that the under edge of the sun is considerably less than 700 statute miles above the earth." Scuză-mă că nu pot citi în întregime materialele pe care îndrăznesc să le postez. Dacă o fac este pentru că vă invit și pe voi să le parcurgeți, ca să vedeți că "zeteticii" au făcut calcule și experimente care să le susțină teoria. Dacă sînt greșite sau nu, rămîne de văzut. De remarcat că nu toți acești sceptici consideră măsurătorile 5000km / 50km corecte. ------ Nu pun răbdarea la încercare nimănui, nu oblig pe nimeni nici să citească, nici să răspundă. Atît timp cît adminul nu închide topicul, sînt liber să scriu cît vreau.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Aștept cîteva metode de la tine, vreau să le citesc cu atenție. Mare grijă la ipotezele problemei!
|
||||
|
||||
![]()
Nu toți cred asta, eu personal dau o șansă foarte mică să fie așa. Există curente și la ei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta încerc eu să reînvii, dorința de a cerceta mai amănunțit problema de față. Și repet iarăși și iarăși: fără argumente din scrieri sacre vă rog. Doar fizică, matematică, experimente, observații, știință cu dovezi și demonstrații raționale. O discuție despre gravitație, cu formule dacă vrei: http://www.theflatearthsociety.org/f...344#msg1185344 . Nu am citit TOT, evident că nu am cum. Dar am timp de acum înainte să mă documentez, fără să plec de la premiza că știu dinainte care este adevărul.
|
||||
|
||||
![]()
Cand eram mic,in generala,stiu ca la o ora de franceza ne-a vorbit profesoara despre turnul Eifel,ne-a aratat niste imagini si ne-a citit cateva date despre el. Retin ca spunea ca din varful lui,daca e senin,poti vedea pana la 30 km departare (ceva de genu). Pai daca pamantu' e plat,de ce nu se vedea pana la marginea lui,sau pana la cel mai apropiat munte? E la mintea cocosului...
PS voi ati fost vreodata pe un varf de munte,intr-o zi senina de vara? Sau ati mers vreodata cu avionul (evident,la inaltimi mult mai mari decat pot atinge muntii)? Eu da,si uite ca tot nu puteam vedea o vastitate prea mare a Pamantulu (plat ??)! Deci trebuie neaparat sa fac calcule ca sa demonstrez ceva atata timp cat problema poate fi rezolvata "babeste"? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar Soarele tot farfurie este? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|