![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prietene, iar sustii ca pamentul este plat? Ai adus pana acum vreun verset biblic care sa spijine afirmatiile tale? Cred ca nu! Atunci hai sa vedem ce zice Biblia: 1.Biblia sugereaza ca Pamantul este rotund. Exista cateva pasaje biblice care sugereaza acest adevar: "Dezmierdându-mă pe rotundul pământului Lui și găsindu-mi plăcerea printre fiii oamenilor". (Pildele lui Solomon 8:31) "El stă în scaun deasupra cercului pământului; pe locuitori îi vede ca pe lăcuste; El întinde cerul ca un văl ușor și îl desface ca un cort de locuit". (Isaia 40:22) 2.Biblia afirma ca Pamantul nu se sprijineste pe nimic: "El întinde miazănoaptea peste genune; El spânzură pământul pe nimic". (Iov 26:7) Asa ca termina cu prostiile si fi mai atent cand citesti Biblia! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
*de sters*
Last edited by editheraven; 26.08.2012 at 22:42:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Aceste discutii imi aduc aminte de o eclipsa de soare din Romania. Bunica mea impreuna cu multi sateni erau ingroziti ca ar fi sfarsitul lumii. Cu chiu cu vai a convins-o mama pe bunica sa iasa afara din casa si sa priveasca soarele printr-o sticla colorata. Dupa care cine credeti ca era mai mandra in sat de isprava decat bunica mea :D
Si imi aduc aminte si de un documentar cu niste chirurgi occidentali ce operau malformatiile faciale la copiii din India. Au aratat un caz mai dificil in care malformatia il facea pe copil sa arate ca si cum ar fi avut o trompa uriasa. Rezultatul operatiei a fost bun iar parantii ii cinsteau pe medici ca si cum ar fi fost niste zei picati din cer, nu puteau intelege "minunea" facuta de chirurgi de aceea acei medici erau vazuti ca niste zei la propriu, faceau plecaciuni pana la pamant si vroiau sa le imbratiseze si sarute picioarele. Mi s-a parut incredibil ca inca exista credinte atat de primitive in zilele noastre dar acum cred ca nu trebuie sa ma mai mir. Daca pamantul este plat, inseamna ca si acei chirurgi erau intr-adevar niste zei coborati din cer, de fapt inchipuiri nascocite de cel rau pentru a impinge lumea la idolatrie ca doar stiinta este o pura magie si o iluzie creata de cel rau. Mai sa fie! Si asta doar din cauza ca se vrea musai credinta dictata de Duhul Sfant pana in cel mai mic detaliu ca altfel, daca se admite ca ea contine greseli stiintifice, atunci unii si-ar pierde credinta. Acum inteleg cum naste idolatria... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|