Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2011, 16:59:42
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Dar ce spun de aceasta,cei care fac calatorii astrale?Cum apare Pamantul?
daca Statia Spatiala Internationala orbiteaza Pamantul, cum sa le apara altfel decat sferic?
Vechi 01.12.2011, 18:16:56
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
daca Statia Spatiala Internationala orbiteaza Pamantul, cum sa le apara altfel decat sferic?
cum am spus si intr-un post anterior
http://www.youtube.com/watch?v=Yp5Rl...eature=related
rusine,Dinu Patriciu?
Vechi 01.12.2011, 18:26:35
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
cum am spus si intr-un post anterior
http://www.youtube.com/watch?v=Yp5Rl...eature=related
rusine,Dinu Patriciu?
nu pot sa vad clipul de pe telefon.
despre ce este vorba?
Vechi 01.12.2011, 21:17:33
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
Depinde cum îl orbitează, poate pe o traicetorie închisă și plană paralelă cu suprafața Planetei Pizza. Asta dacă există ISS... :) Eu cred că da.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 03.12.2011, 16:51:52
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Depinde cum îl orbitează, poate pe o traicetorie închisă și plană paralelă cu suprafața Planetei Pizza. Asta dacă există ISS... :) Eu cred că da.
hai sa fim seriosi.
tu chiar crezi in ce spui? sincer ...
Vechi 14.08.2012, 22:50:25
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
[Topic dedicat lui Ticu Ț.]

- Nu-i așa că Pămîntul e sferic?
- Nu știu ce să zic, domnule profesor.

Cine mai poate să creadă în 2011 în modelul de mai jos al Pămîntului? Există o comunitate a celor care sînt convinși de asta, vorbesc de theflatearthsociety.org. Nu sînt oameni religioși, nu sînt absurzi, dezbat foarte serios argumentele și contraargumentele care se aduc de către oponenții lor care au simțit nevoia să-și construiască un contrasait: http://theroundearthsociety.net . Consider polemica lor interesantă pentru public.

Mergeti pana la capatul pamantului "plat", de exemplu la est, si faceti un pas mai incolo ca sa vedeti ce se intampla si asa va lamuriti de cadeti in vid sau va treziti brusc la vest
Vechi 14.08.2012, 23:12:01
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Mergeti pana la capatul pamantului "plat", de exemplu la est, si faceti un pas mai incolo ca sa vedeti ce se intampla si asa va lamuriti de cadeti in vid sau va treziti brusc la vest
Prietene,

Nu există est și vest în modelul PP. :)

Au fost susținători ai PP care au vrut să meargă la ceea ce numim noi Polul Sud. Ghici ce? Au fost împiedicați să ducă expediția la bun sfîrșit, parcă pe motivul că nu au acte necesare uneiasemenea excursii, acte cerute de autoritățile argentiniene dacă nu mă înșel. Deci degeaba s-au antrenat ei luni de zile, degeaba au strîns bani și au adunat resurse, li s-a cerut să facă, pardon, cale-ntoarsă.

Asta apropo de epistemologie.

Vechi 15.08.2012, 01:04:02
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
Prietene,

Au fost susținători ai PP care au vrut să meargă la ceea ce numim noi Polul Sud. Ghici ce? Au fost împiedicați să ducă expediția la bun sfîrșit, parcă pe motivul că nu au acte necesare uneiasemenea excursii, acte cerute de autoritățile argentiniene dacă nu mă înșel. Deci degeaba s-au antrenat ei luni de zile, degeaba au strîns bani și au adunat resurse, li s-a cerut să facă, pardon, cale-ntoarsă.

Da' Romania exista in acest model PP? :)) Daca da, luati-o la dreapta si mergeti tot inainte pana ori cadeti in vid, ori ajungeti din nou in Romania. Am vazut intr-o zi un documentar despre o frantuzoaica atat de pasionata sa cunoasca pe marii guru spirituali de te miri unde, ca a reusit sa intre peste tot pe unde era interzis, facea ce facea si tot reusea chiar daca trebuia sa ocoleasca si sa piarda luni si luni de zile. La varsta de 100 ani ea cerea din nou pasaport la primarie sa o ia din nou la picior. Pacat ca nu i-am retinut numele, poate va inspira sa puteti sa-i pacaliti pe argentinieni. Daca nu, luati un avion personal si ne spuneti si noua cum arata "fundul" pamantului, adica pe partea aialalta nelocuita. Sau te pomeni ca acolo locuiesc de fapt extraterestrii :)) Sau poate Iadul sa fie lipit de partea aialalta? Off, si mie ce mult mi-a placut filmul Superpolitistul, care a gaurit pamantul si a ajuns in Japonia pe un balon de guma de mestecat, acum stiu ca nu era adevarat, ca pamantul era plat!! :))
Glumeam :)
Vechi 15.08.2012, 18:41:51
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Prietene,

ai exemple ?
Vechi 18.08.2012, 23:09:54
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
ai exemple ?
John Davis este respectivul, am aflat de la un moderator de pe http://www.theflatearthsociety.org care mi-a răspuns la întrebare pe PM. A dat un interviu pentru BBC, aici: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7540427.stm .

O să caut relatarea lui despre expediție pe saitul lor. Am citit-o mai demult, dar nu mi-am notat-o din păcate.

Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43