![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pentru ca miscarile carismatice din cadrul neoprotestantismului asta predica, evanghelia prosperitatii, vi-o spun cu cea mai mare siguranta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiti ca acesti carismatici catolici, cand se roaga, cad pe spate, la podea? acest fenomen poarta denumirea de "odihna in duhul", sau, in engleza "slain in the spirit". Credeti ca acest fenomen este produsul Duhului Sfant? V-as recomanda o carte, care trateaza aceste subiecte legate de miscarea de reinnoire carismatica din Biserica Catolica: http://www.traditioninaction.org/tiabk010_Closeups.htm Close-ups of the Charismatic Movement by John Vennari poate reusiti sa o comandati (eu nu am citit-o insa un cunoscut de-al meu, da, si mi-a spus cam despre ce e vorba acolo, spune ca e foarte interesanta). Pe de alta parte, ceea ce ati concluzionat in postul dumneavoastra, este, ma scuzati, total aberant. Duhul Sfant nu se manifesta la carismaticii catolici asa cum se manifesta la penticostali. La penticostali nu exista cadere pe spate, ras sfant, dans in duhul. Insa la carismaticii neoprotestanti, exista toate acestea. Prin urmare, carismaticii catolici au multe lucruri in comun cu carismaticii neoprotestanti si mai putin cu penticostalii, asa cum concluzionati dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am lăsat și un atașament pentru a se vedea cât de "autentică" este calea ... m-a dat pe spate dezburghezirea. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Decebal, poza pe care ati pus-o reprezinta caderile acelea pe spate in necunostinta (transe hipnotice oculte) din cadrul carismatismului neoprotestant sau din cadrul carismatismului catolic? pentru a fi rigurosi !
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer nu știu, cred că este vorba despre neoprotestanți dar nu bag mâna în foc, dar nu știu care ar fi diferența. Credeți cumva că catolicii nu știu să și cadă pe spate după ce au făcut mese cu tot felul de clovni?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era buna o poza cu catolici carismatici care cad hipnotizati in transa pe spate, intr-un mod rusinos, aparand ca niste cadavre, pentru a se intelege de catre toti ca in cadrul carismatismului catolic intalnim exact acele fenomene cu care ne-am obisnuit in cazul unuia ca Benny Hinn (penticostal). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|