Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2011, 00:17:35
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
De fapt... cand faci engleza in scoala cate 12 ani sau mai multi si cand folosesti scris/vorbit engleza zilnic... devine un tic sa folosesti expresii in engleza. Asta e..."defect profesional"
Cand eram eu mic desenele la tv erau in engleza... practic stiu EN de f mult timp... si fiind o limba de circulatie internationala nimeni nu se plange ca o folosesti (doar ce ce nu stiu). Unele lucruri suna mai amuzant in EN altele in RO... i like to mix 'n match.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2011, 23:56:10
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

Charles de Foucault (1858-1914) pe când era necredincios, explorator si ofiter în Sahara (pe atunci înca putin cunoscuta) avea de calauza un arab. La apusul soarelui ghidul musulman a îngenuncheat si s-a rugat. Exploratorul îl lua în râs: "Cui te rogi tu? De unde stii ca exista Dumnezeu? precum si altele. Calauza nu a raspuns si a continuat rugaciunea, apoi si-au fixat cortul pentru noapte. Dimineata, spre uimirea geografului, au vazut pe nisip, în jurul cortului, urmele unui leu. Bucuros ca au scapat fara incidente si-au vazut de drum. Arabul a reluat discutia din seara precedenta: "Aseara m-ai întrebat de unde stiu eu ca este un Dumnezeu? Acum te întreb eu: "De unde stii ca asta-noapte a dat târcoale cortului nostru un leu, când nu l-ai vazut?" "Foarte simplu, raspunse ofiterul, dupa urme!" "Si eu tot dupa urme îl cunosc pe Dumnezeu; de la o floare, de la o pasare, de la un fir de nisip si pâna la stelele de pe cer; în toate a lasat Dumnezeu urme pentru cine stie sa citeasca si vrea sa-L marturiseasca".

(scuze pt topica alambicata a textului, e preluat ca atare de pe site-ul de mai jos)
Sursa: http://www.profamilia.ro/print.asp?p...ica.asp?urme=7
Vechi 24.08.2011, 00:12:00
florentina26luca's Avatar
florentina26luca florentina26luca is offline
Member

Data înregistrării: 11.06.2011
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru florentina26luca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Charles de Foucault (1858-1914) pe când era necredincios, explorator si ofiter în Sahara (pe atunci înca putin cunoscuta) avea de calauza un arab. La apusul soarelui ghidul musulman a îngenuncheat si s-a rugat. Exploratorul îl lua în râs: "Cui te rogi tu? De unde stii ca exista Dumnezeu? precum si altele. Calauza nu a raspuns si a continuat rugaciunea, apoi si-au fixat cortul pentru noapte. Dimineata, spre uimirea geografului, au vazut pe nisip, în jurul cortului, urmele unui leu. Bucuros ca au scapat fara incidente si-au vazut de drum. Arabul a reluat discutia din seara precedenta: "Aseara m-ai întrebat de unde stiu eu ca este un Dumnezeu? Acum te întreb eu: "De unde stii ca asta-noapte a dat târcoale cortului nostru un leu, când nu l-ai vazut?" "Foarte simplu, raspunse ofiterul, dupa urme!" "Si eu tot dupa urme îl cunosc pe Dumnezeu; de la o floare, de la o pasare, de la un fir de nisip si pâna la stelele de pe cer; în toate a lasat Dumnezeu urme pentru cine stie sa citeasca si vrea sa-L marturiseasca".

(scuze pt topica alambicata a textului, e preluat ca atare de pe site-ul de mai jos)
Sursa: http://www.profamilia.ro/print.asp?p...ica.asp?urme=7

http://www.youtube.com/watch?v=2MzjaWOuUYc

http://www.youtube.com/watch?v=EcFIBnadHbU
Reply With Quote
Vechi 24.08.2011, 00:07:06
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Duct tape can fix anything...
đang khá ngu ngốc, nhưng có một số cơ hội trốn thoát
Vechi 24.08.2011, 00:13:56
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
đang khá ngu ngốc, nhưng có một số cơ hội trốn thoát
Xin vui lòng ... tất cả chúng ta đều biết về google.Đừng cố gắng để được thông minh.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2011, 00:21:55
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Xin vui lòng ... tất cả chúng ta đều biết về google.Đừng cố gắng để được thông minh.

ngời nói tiếngte Ah chànga hút
Vechi 24.08.2011, 00:27:59
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
În prealabil postat de mihailc Vezi mesajul
ngời nói tiếngte ah chànga hút
ليس لدي أدنى فكرة عما قلته للتو.
Reply With Quote