![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
care-i numele tau de botez?
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Necazul meu este acela ca m-am plafonat urand pacatul aproapelui meu cu o incrancenare atat de mare ,incat n-am observat ca am pierdut cateva virtuti foarte importante:blandetia ,rabdarea,dragostea neconditionata,iertarea adevarata.
Daca asi fi urat pacatele mele cu aceeasi incrancenare ,poate ca duhul necurat al furei nu si-ar fi gasit lacas in sufletul meu.Am crezut ca ,eu,un simplu pacatos pot schimba oameni. Doar in mana lui Dumnezeu este aceasta putere. |
|
|
||||
|
||||
|
O depresie de lunga durata.. prea mult stres si griji in ceea ce priveste viitorul incert, sunt "satul de tot precum bolnavii de regimuri prin spitale". :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Cam devreme. Viitorul tau acum se scrie. Cand vei ajunge la vartsa mea si vei privi inapoi, vei vedea cum ai piredut timpul cu depresii si gandindu-te la viitor, cand inca se mai putea face ceva. Acum e momentul sa te perfectionezi pe plan profesional, daca gasesti o activitate care iti place, trebuie sa te tii de ea, acum e momentul sa incepi sa iubesti, acum e momentul sa indraznesti. Nu mai tarziu, nu cand ne facem mari, cand om termina facultatea, cand om avea un serviciu... Cati ani ai, 19 parca? Trebuie sa inveti sa-ti castigi existenta de pe acum. Poti sa incerci si sa faci ceva mai extravagant, cum ziceai in alta parte, poti sa fii chiar "actrita". Totul e sa nu uiti de unde ai plecat si sa nu uiti Cine te-a facut ceea ce esti si ti-a dat ceea ce ai. Adica, stii tu Cine.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
si asa de rau imi pare ... tare mult vreau sa ma indrept si incerc de nu stiu cat timp, dar nu imi reuseste deloc ... si eu caut solutii ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Toate se rezolvă prin rugăciune și mers la biserică. Nu deznădăjduiți!
Dumnezeu să ne ajute! |
|
|
|||
|
|||
|
Al meu crede ca din contra neintelegerile noastre au inceput de cand merg la biserica, ca m-am schimbat radical, ca pana atunci am dat impresia ca sunt multumita de relatie, dar se pare ca m-am prefacut.
Mai rau sustine ca si-ar putea pierde incredera in Dumnezeu datorita "invataturilor" mele si ca s-a scarbit de tot de biserica. Totodata sustine ca daca se va termina relatia cu mine el va renunta definitiv la ideea de familie si va trai in preacurvie (si eu ma tem ca voi fi vinovata in fata lui Dumnezeu pt pacatul lui). Acum eu stiu ca pdv al bisericii ortodoxe e ca concubinajul = tot "curvie" dar parca nu e totusi asa rau ca prostitutia de exemplu. Oricum toate astea sunt prostii, necaz adevarata este cand barbatul pe care l-ai iubit si ai trait cu el o viata (cununat sau nu) se "duce" inainte de vreme din lumea asta; si mai rau cred ca e pentru parinti sa-si vada copiii ducandu-se inaintea lor. Chiar acum vin de la inmormantarea unui var de-al tatalui meu, care avea pana-n 60 de ani; in iarna a murit o matusa de 47; Macar stim ca s-au dus intr-un loc mai bun...Dumnezeu sa-i odihneasca! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am auzit si eu placa asta... nu te simti vinovata pt ca se victimizeaza ca sa te faca sa cedezi. Nimic mai mult, e o reactie copilareasca, nici el nu crede ce spune.Nu te consuma din nimicuri. Am observat ca e un fel de moda in ultimul timp sa dam relatiilor o insemnatate mai mare decat au (poate datorita filmelor siropoase si chestiilor gen Valentine s) si sa punem partenerul pe primul loc, nu pe Dumnezeu. Gandeste-te asa... daca o sa ajungi sa arzi in iad pt relatia cu el, s-o sa te incalzeasca cu nimic discursul lui de victima... si, vb parintelui Cleopa ... pune mana o flacara de lumanare sa vezi cum e, si imagineaza-ti cum trebuie sa fie iadul... si daca nici lumanarea n-o suporti, cum crezi ca-ti va fi in iad?.... si pune in balantza asta cu discursul lui de "victima", si mai pune in balanta ce are el sa-t ofere de fapt fata de ce are Dumnezeu sa-ti ofere daca-L urmezi... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 21:57:02 |
| Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice | Adriana Cluj | Calugarul | 3 | 12.03.2012 19:33:52 |
| Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 17.08.2011 00:45:58 |
| Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 02:13:20 |
|
|