Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2011, 12:25:53
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Nu mai e ce-a fost acest forum......pacat!
Atat de multi useri cu vechi "state de plata" ca sa zic asa, au disparut de pe forum.
Doamne miluieste-ne!
N-are cum fi mai ales cand apar unii "noi" cu "multa iubire"(sa nu ne lasam amagiti) pt se vede din avion ce hram poarta....Sau altii care acuzabd de fatarnicie etc , isi uita propria lor masca....aspect cu care iar nu ne pot amagi....Cert e ca sunt prea multi crestini aparenti...
Vechi 12.08.2011, 12:26:27
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Atat de multi useri cu vechi "state de plata" ca sa zic asa, au disparut de pe forum.
Doamne miluieste-ne!
Și vor continua să dispară și alții care încă mai sunt pe aici.
Vechi 12.08.2011, 12:29:44
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Domnul Scotland the Brave mai exista? Nu cred ca au scotienii meciuri chiar in fiecare zi
Vechi 12.08.2011, 13:01:37
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Doamne miluieste-ne!
Ai dreptate..........Trist.
Si eu m-am gandit de cateva ori sa ma retrag...Nu ca mi s-ar simti lipsa, vorba aia banala, nimeni nu-i de neinlocuit...... dar parca n-am mai gasit ceea ce cautam, n-am mai gasit ceea ce era altadata, mai multa prietenie, mai multa toleranta, mai multa apropiere intre ortodocsi, pana la urma de aceea am ales acest forum, ortodox, si nu altul........

Last edited by Adriana Cluj; 12.08.2011 at 13:27:14.
Vechi 12.08.2011, 20:28:12
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Doamna LaPetiteMoc reprezenta (inainte de a fi banata) si inca mai constituie si astazi un pericol la adresa umanitatii, in general, si pentru noi toti userii acestui forum, in special.

Cu premeditare si in mod repetat a denigrat credinta ortodoxa prin viata ei, prin abordarile si declaratiile ei.
De asemena a a jignit grav foarte multi useri. Printre care respectabilul domn the_Listener.
Aha,am realizat ca este ironie acum...
Altfel nu-mi era clar cum a fost un pericol la adresa umanitatii :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 12.08.2011, 21:04:56
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Am un feeling ca unii membri sunt banati la cererile insistente ale altor membri :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 12.08.2011, 21:06:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Domnul Scotland the Brave mai exista? Nu cred ca au scotienii meciuri chiar in fiecare zi
C.O. ( Concediu )
Vechi 12.08.2011, 21:11:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Am un feeling ca unii membri sunt banati la cererile insistente ale altor membri :)
Nu exista asa ceva , nu numai pe acest site ! Adrian este un om cu picioarele pe pamant , si nu se ia dupa barfa , zvonuri si poftele unora . Exista o "politica" clara in apararea "intereselor" site-ului in cauza , iar Adminul este suveran din acest punct de vedere , si nu este la cheremul lui X sau lui Y , sau dupa pofta cuiva de aici !
Vechi 14.08.2011, 03:12:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Exista o "politica" clara in apararea "intereselor" site-ului in cauza ,
Unde se poate citi despre aceasta "politica" clara? Mie personal inca nu imi este clara; poate ma ajuti...
Vechi 14.08.2011, 08:07:48
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Unde se poate citi despre aceasta "politica" clara? Mie personal inca nu imi este clara; poate ma ajuti...
De curand am citit regulile acestui forum si nu am gasit nimic referitor la "politica" site-ului.

Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori.
Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56".
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36