![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
N-are cum fi mai ales cand apar unii "noi" cu "multa iubire"(sa nu ne lasam amagiti) pt se vede din avion ce hram poarta....Sau altii care acuzabd de fatarnicie etc , isi uita propria lor masca....aspect cu care iar nu ne pot amagi....Cert e ca sunt prea multi crestini aparenti...
|
|
|||
|
|||
![]()
Și vor continua să dispară și alții care încă mai sunt pe aici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnul Scotland the Brave mai exista? Nu cred ca au scotienii meciuri chiar in fiecare zi
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu m-am gandit de cateva ori sa ma retrag...Nu ca mi s-ar simti lipsa, vorba aia banala, nimeni nu-i de neinlocuit...... dar parca n-am mai gasit ceea ce cautam, n-am mai gasit ceea ce era altadata, mai multa prietenie, mai multa toleranta, mai multa apropiere intre ortodocsi, pana la urma de aceea am ales acest forum, ortodox, si nu altul........ Last edited by Adriana Cluj; 12.08.2011 at 13:27:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altfel nu-mi era clar cum a fost un pericol la adresa umanitatii :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Am un feeling ca unii membri sunt banati la cererile insistente ale altor membri :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu exista asa ceva , nu numai pe acest site ! Adrian este un om cu picioarele pe pamant , si nu se ia dupa barfa , zvonuri si poftele unora . Exista o "politica" clara in apararea "intereselor" site-ului in cauza , iar Adminul este suveran din acest punct de vedere , si nu este la cheremul lui X sau lui Y , sau dupa pofta cuiva de aici !
|
|||
|
|||
![]()
Unde se poate citi despre aceasta "politica" clara? Mie personal inca nu imi este clara; poate ma ajuti...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori. Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56". Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|