Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.08.2011, 22:34:13
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Mare esti tu Doamne cu toti sfintii tai, ma bucur din suflet sa aud de bine, Domnul sa va aiba paza lui si sa bucurati de viata.
NADEJDE+ CREDINTA+ DRAGOSTE+ o reteta primita astazi de la un suflet drag mie din Romania.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 28.08.2011, 22:41:09
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Un gand si o rugaciune de departe,Domnul sa va ajute sa treceti cu bine de toate durerile si slabiciunile acestui trup vremelnic!
Sa auzim de bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 29.08.2011, 02:55:31
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Un gand si o rugaciune de departe,Domnul sa va ajute sa treceti cu bine de toate durerile si slabiciunile acestui trup vremelnic!
Sa auzim de bine!
ai dreptate

slabiciunile acestui trup vremelnic!care ramane in cimitir si nu ii pasa de suflet
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 23:48:33
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Deci greutati peste greutati.Mama are operatie de facut,trebuie sa faca ,sufera de ceva si vreau sfaturi cum ,ce,unde,cand.Intelegeti voi.Sunt pregatit,am credinta in suflet,mai puternica ca acum nu a fost niciodata credinta.Rugati-va pentru mama va rog.Ma duc la duhovnic maine etc.Mi-e frica sa nu pateasca ceva in operatie etc. Nu a mai facut pana acum.Multumesc mult de sfaturi.
Fiti alaturi de mine

Doamne sfinte, fii pururea cu roaba ta, Mihaela in toate incercarile ei!
Alin, pe langa sfaturile primite de la ceilalti, iti trimit si eu o rugaciune pe care s-o zica mama ta.

Rugaciunea bolnavului inainte de operatie
Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc inaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins inaintea acestei incercari, in loc sa ma cuprinda increderea in pronia Ta si in grija pe care o porti oamenilor.

Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborat la pamant. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care il au alesii Tai inaintea incercarilor vietii, dar tot ce pot sa fac este sa cad cu frangere de inima inaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor.
Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, ta*ma*duieste-ma prin mana doctorului pamantesc, ca sa Te laud in toate zilele vietii mele. Amin

Nadejde multa, Alin! Nu-i spune lui Dumnezeu cat de mare e greutatea si problema ta, ci "spune-i" problemei cat de mare e Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 23:58:38
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

De ce esti asa de speriat? Ce fel de operatie este?

Dumnezeu sa fie cu mama ta!
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 09:53:00
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

MULTUMESC MUUULT DIN SUFLET.O cheama Mihaela.
E o operatie de fibrom uterin dar mi-e frica tare ca nu a mai trecut printr-o operatie pana acum.
Sunt 2 lucruri enervante:boala mea si a mamei.Sunt 2 probleme .De asta sunt asa tulburat
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 10:31:33
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
E o operatie de fibrom uterin dar mi-e frica tare ca nu a mai trecut printr-o operatie pana acum.
Sunt 2 lucruri enervante:boala mea si a mamei.Sunt 2 probleme .De asta sunt asa tulburat
Tu faci des atacuri de panica? Cati ani ai? Stai calm si nu aduna in jurul tau energie negativa. Operatia mamei tale este una simpla, fara pericole. Si tocmai pentru ca nu a mai trecut pana acum printr-o operatie va suporta bine interventia, organismul este pregatit sa lupte. Roaga-te si ai nadejde in Dumnezeu. Nu te nelinisti!
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 17:08:47
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Soaree Vezi mesajul
Tu faci des atacuri de panica? Cati ani ai? Stai calm si nu aduna in jurul tau energie negativa. Operatia mamei tale este una simpla, fara pericole. Si tocmai pentru ca nu a mai trecut pana acum printr-o operatie va suporta bine interventia, organismul este pregatit sa lupte. Roaga-te si ai nadejde in Dumnezeu. Nu te nelinisti!
Pai asta asa e. Daca esti increzator si gandesti pozitiv, lucrurile evolueaza asa cum trebuie.
Stiti oare cati oameni se "imbolnavesc cu zile" si ei si pe cei din jurul lor? N-aveti idee cat de mare e impactul emotional asupra celor din jur. Sunt unii care-l fac pana si pe medic sa o ia razna si sa se-ntrebe daca a facut bine ce-a facut. E foarte greu sa ai incredere.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2011, 18:47:57
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Alin , asteptam vesti de la tine !
Vechi 12.08.2011, 21:19:44
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Implicit Arhanghelul Rafail

Despre Arhanghelul Rafail scrie in Cartea lui Tobit;
Acatist:
http://www.crestinortodox.ro/acatist...ail-67100.html
Attached Images
File Type: jpg 250px-Raffaelearcangelo.jpg (25,1 KB, 3 views)

Last edited by arwein; 12.08.2011 at 21:29:13.
Reply With Quote
Răspunde