![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai pietroiul asta nu merita nici macar 1 sa traga de el, articolul in cauza este deosebit de slab, ca in general propaganda adventista care se adreseaza indivizilor fara studii teologice si zero logice. Sa-ti dau un exemplu: Citat:
Ca sa nu mai vorbim ca dpdv logic, aceasta afirmatie nici pe departe nu legitimeaza sabatul, fiind un obicei evreiesc si dupa cum sti si alte traditii a Legii Vechi, ca taierea imprejur a fost condamnata de Sf. Apostol Pavel in scrisoarea catre Galateni. Si nu e nici prima hilaritate si nici ultima. Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 21:27:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anyway,cine are informatii mai ample sau stie unde pot fi lecturate aceste documente rog sa lase orice info util.Cu multumiri. Last edited by Scotland The Brave; 04.08.2011 at 21:54:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() 17.Și când ieșea El în drum, alergând la El unul și îngenunchind înaintea Lui, Îl întreba: Învățătorule bun, ce să fac ca să moștenesc viața veșnică? 18.Iar Iisus i-a răspuns: De ce-Mi zici bun? Nimeni nu este bun decât unul Dumnezeu. 19.Știi poruncile: Să nu ucizi, să nu săvârșești adulter, să nu furi, să nu mărturisești strâmb, să nu înșeli pe nimeni, cinstește pe tatăl tău și pe mama ta. 20.Iar el I-a zis: Învățătorule, acestea toate le-am păzit din tinerețile mele multa iubire Last edited by the_Listener; 13.08.2011 at 04:28:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Sa ma ajuti tu sa cad in groapa poate. Nu stiu cine te-a pacalit cand ti-a spus ca orbii ar putea ajuta pe cineva. Decat asa ajutor, mai bine lipsa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Graba strica treaba, de asta nu ma grabesc cu astfel de lucruri. Cand vei dovedi ca intelegi ce ti se spune, voi crede ca intelegi si altele. Pana atunci insa nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iisus nu numai ca nu l-a facut pe nimeni tampit, dar citeste ce soarta ii asteapta pe cei care spun asa ceva despre fratii lor. Tu din sectari tampiti si altele asemenea nu scoti oamenii. Macar de-ai vorbi ca Iisus. Last edited by Adriana3; 04.08.2011 at 16:44:04. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|