![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred ca fiecare are discernamantul de a sti cum sa se foloseasca de avantajele pe care le ofera internetul.
|
||||
|
||||
|
Mie imi place facebook-ul, desi, sa fiu sincer, cam creeaza dependenta. Si ce daca nu cunosti personal toti prietenii, cine sau ce te opreste sa o poti face? Pot de exemplu sa vorbesc cu o fata cunoscuta pe facebook si apoi sa imi dau intalnire, o scot la un suc etc. Care e problema?
Si bine zicea cineva, iti poti gasi vechi prieteni despre care nu mai stiai nimic. Si nu e ceva rau sa ii ai intr-un loc unde stii ca ii poti contacta oricand. Mai e frumos ca poti da check-in si vede lumea unde esti si cu cine, sau la randu-ti poti vedea unde au mai fost altii etc. E o chestie interesanta facebook-ul asta. |
|
|
||||
|
||||
|
daca nu ai cont pe facebook nu existi! Asa se spune
|
|
|
||||
|
||||
|
Din pacate este si aici un sambure de adevar. Cu toate ca am avut conturi pe mai multe retele de socializare in trecut, (care acum s-au demodat :)) n-am mai dorit sa-mi fac cont pe facebook, nu am mai simtit asta. Multi cunoscuti, prieteni, colegi, ma intreaba uimiti: Tu nu ai cont pe facebook?
Eu nu cred ca facebook-ul este rau in sine, depinde doar de noi cat timp ii alocam si in ce fel de relatii investim. |
|
|
||||
|
||||
|
Mda. Mie unul imi place, sunt dependent (desti stiu ca nu e un lucru bun). Si pe telefon aplicatia de facebook mi-e indispensabila. Atasez screenshot din telefonul meu, unde imi arata aplicatiile cele mai frecventate, si fMobi (aplicatia facebook pt. Symbian) conduce in topul statisticilor:
http://www.sharemobile.ro/file.php?id=685654 |
|
|
|||
|
|||
|
facebook-ul este facut sa vada lumea care pe unde a mai fost si ce a mai facut
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca facebook, ca si alte resurse ale internetului, este bun sau rau in functie de cum stie si/ sau vrea fiecare sa il foloseasca. Unii il folosesc pentru a pierde vremea, altii pentru a se relaxa, altii pentru a-si contacta cunostintele pe care nu le-au mai vazut de ani de zile, altii pentru a pune la cale lucruri rele. Ca si banii. Nu e rau sa ai bani, e rau sa faci lucruri rele cu banii sau sa fii ahtiat dupa ei. Parerea mea de profan.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? | mariusfanea | Intrebari utilizatori | 2 | 18.12.2012 13:59:56 |
| Cont pe Facebook pro/contra? | caty_deea | Generalitati | 23 | 15.08.2011 20:29:00 |
| Peste 8000 de amenintari cu moartea de la crestini pe Facebook | cocacoc | Generalitati | 65 | 11.08.2011 15:52:50 |
| Facebook ? | podariuv | Intrebari utilizatori | 24 | 11.06.2010 16:15:23 |
|
|