![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Condiția primirii Duhului Sfânt în vederea înțelegerii Scripturii (despre asta se vorbea în propoziție) este rugăciunea sinceră a celui ce citește Biblia. Predispoziția omului de a urma sfaturile lui Dumnezeu găsite în Scriptură este o altă condiție a primirii făgăduinței de a înțelege ceea ce citește. Și o ultimă condiție de a primi și înțelege noi adevăruri ale Cuvântului lui Dumnezeu este punerea în aplicare a adevărurilor deja descoperite.
Citat:
"Că scris este: "Fiți sfinți, pentru că Eu sunt Sfânt." (1 Petru 1,16) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne amintim de de Cina cea de Taina. Ce i-a spus atunci Hristos lui Petru: Iisus i-a zis: "Cel ce a făcut baie n-are nevoie să-i fie spălate decât picioarele, căci este curat tot. Și voi sunteți curați, însă nu toți." (Ioan 13, 10) Apostolii au fost in apropierea Domnului o buna bucata de vreme, timp in care s-au curatit de pacate; si totusi abia dupa aceea au primit Duhul Sfant, la Cincizecime. Atunci te intreb, cum sa crezi ca primesti Duhul Sfant doar rugandu-te sincer. Presupun ca atunci cand ne rugam o facem in mod sincer, dar nu cred ca este suficient pentru ca Duhul Sfant sa se salasluiasca in inima noastra. Mi se pare prea superficial, ca sa fie adevarat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atata ipocrizie si minciuna mai rar ti-e dat sa vezi ca la unii adventisti, dupa ce ca interpretul Scripturii este la ei Ellen Wite si toti cei care inainte au incercat sa spele rusinea profetului mincinos Miller, cuvant din care nu se poate iesi decat cu pericolul excluderii din comunitate, incearca sa spuna altora ca ei n-au interpreti, ci "Scriptura se interpreteaza singura". Altii ca altii, dar la adeventisti cel putin, o afirmatie de genul asta nici macar o poezie glumeata nu poate fi. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar credeți că era necesară această interpretare răutăcioasă? Mă dezamăgiți...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|