![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si chiar daca statul ar fi dat mai multi bani tot nu aveai tu ce sa comentezi. Nu se va astepta niciodata cineva ca nea caisa sa stie cel mai bine ce trebuie facut cu banii. Sunt oameni care au mandate si fac ce cred ei ca e cel mai bine. Ei raspund in fata alegatorilor care fie i-i realeg fie nu. Ca unii dintre alegatori nu sunt de acord cu realizarile conducerii e deja problema lor. Se numeste democratie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Normal ca nu priveste cu ochi buni dobanda... nici achitarea taxelor si impozitelor nu le priveste cu un ochi bun... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Personal nu as mai putea trai in liniste gandindu-ma cati oameni,copii abandonati,batrani uitati de lume as fi putut sa ajut cu banii dati pe acest mamut.Numai Dumnezeu stie cat de mult va contribui la mantuirea neamului.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 28.10.2011 at 15:08:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si pana la urma contribuie cine vrea la construirea Casei Lui Hristos. Cine vrea sa fie madular al lui Hristos este de buna voie si nesilit de nimeni. Cred ca s-a furat mai mult in alte domenii decat Biserica. Gata cum se intampla ceva rau, gaura in buget, necazuri, gata hai sa acuzam Biserica. Si daca o tot acuzati de aceea traim vremuri din ce in ce mai rele. Din cauza celor ce acuza Biserica. Toti il acuza pe Dumnezeu de parca el este devina pt faradelegile noastre: barfe, desfrau, rautate incat daca cade cineva pe strada nu suntem in stare sa-i dam o gura de apa sau primul ajutor, mandrie, iubire de argint, invidie, manie, nedreptate, lacomia, si cate si mai cate. Cati dintre noi mai stie sa se roage lui Dumnezeu din inima curata? Cati dintre noi se mai roaga in camera lui? Cati dintre noi mai stie sa-i multumeasca lui Dumnezeu pt cele ce ne-a dat in ziua respectiva?
|
|||
|
|||
|
Numele e tare ciudat,se mantuieste un neam daca isi contruieste o catedrala?
Eu nu cred. Noi,romanii din aceasta tara,mi se pare ca ne aflam sub influenta unor idei dracesti si ne auto-distrugem tara cu oamenii de aci. In loc sa vedem cum ne distrugem noi insine,vedeti de exemplu ce se intampla cu salariile proaste date medicilor ,profesilor,etc care sunt si datorita deciziilor luate in Parlamentul actual,dar si datorita coruptiei din Romania,ca datorita acelei coruptii sunt bani putini la buget,dam vina pe altii.Ba pe UE,ba pe Rusia,ba pe SUA,ba pe FMI etc. Care mai e diferenta intre Iran si Romania,din punctul asta de vedere nu se zice parca si prin Iran tot asa ca merge treaba rau sau din cauza SUA,Rusiei,UE etc si in Romania mi se pare a inceput sa se intample la fel. Catedrala "mantuirii neamului"? Cred ca neamul romanesc ar putea mai intai sa inceapa sa se mantuiasca cu ajutorul lui Dumnezeu lasandu-se ca un inceput de coruptie (care include si hotia) adica. Nu cred ca se mantuieste un neam construindu-se o catedrala. Nu ii construim noi casa lui Dumnezeu,ca Dumnezeu e fara sfarsit si Dansul tine toate,El iti face tie casa... Biserica e lacas unde sa fie credinciosii protejati de vant,de ploaie,de soare,de galagie sa asiste la Sfintele Slujbe,lacas de inchinare.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 23.06.2011 at 18:16:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 23:35:00 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 17:46:46 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 26.02.2010 00:42:41 |
|
|