![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Ca i-ati rasfatat putin cam peste, asta e a doua problema si nu are cu nimic de a face cu duritatea propusa de dl. Zaharia si nici cu blandetea de parinte model. Blandetea e una, sa-i feriti de munca si responsabilitati e alta. Iar treaba cu relatiile, e o problema separata, un alt capitol al educatiei, ca sa zic asa. |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
Citat:
2. "nu (..) trebuie sa-i vorbesti in vreun fel mizerabil neaparat"? Cum se traduc astea in romaneste? Daca e sa consult o carte despre dublul inteles a unor jocuri verbale ar suna cam asa: 1. "nu te stradui sa-i vorbesti frumos, oricum nu merita, e un mizerabil" 2. "nu-i vorbi mizerabil, dar chiar daca ii vorbesti mizerabil, nu te simti deranjat, o merita". Citat:
Citat:
Doar inima impietrita si care nu vrea iertare face pacatele - oricare pacate, de neiertat. Citat:
Pentru iertarea pacatelor, toata lumea face trimitere la duhovnic, pentru un sfat de viata, fiecare contribuie cu ceea ce stie, aici duhovnicul contribuie si el dar hotararea ultima este a omului. Sa ma despart sau nu? Sa stau acolo sau aici? Pentru lucrurile astea nu exista retete ca in cazul valorilor morale. Citat:
Poate altora.. Si l-ai mai si micsorat pe Dumnezeu in cateva locuri.. Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 20:28:47 |
| Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 16:25:18 |
| Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 09.02.2009 00:00:49 |
| dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 23:07:31 |
| Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 16.12.2006 00:26:26 |
|
|