![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
de fapt e o invitatie, poate doreste cineva sa mi se alature :)
am incredere ca multi o sa citeasca mesajul si o sa ajunga la aceeasi concluzie la care am ajuns si eu: ca "dezbaterile" acestea sunt inutile sau chiar daunatoare |
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt inutile.. daca se concluzioneaza ca povestile astea nu au nici o explicatie si sunt pur mitologie , nu inteleg de ce am mai lua biblia in serios... am mai pus o intrebare pe alt topic cu privire la geneza... am citit biblia de mai multe ori si acum nu mai pot sa trec de geneza capitolul I : Ce a fost facut intai soarele sau pamantul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defapt cu toții am fost foarte mari fraieri. Ne-am jucat păcăliți în mintea fatalistă a unui mare drac lucsiferic. Atât. Și acum avem mințile smintite și pline de lăudăroșenie, pentru care suntem gata să sărim la bătai contrazicând pe oricine, căci avem bazele matematicii și fizicii și altor științe sub tălpi și suntem siguri. Defapt acum sunt sigur de minciună. Deci e foarte bine că încerci să te înfrânezi de la discuțiile sterile pe doboganul matematicii și fizicii și chimiei, căci nu sunt altceva decât niște speculații și jonglerii băgate apoi în tot felul de „drepte” teorii. Sunt niște orori și minciuni plăsmuite de mari mitomani: științificii gLumii, defapt niște speculanți ordinari, care otrăvesc creierul cu fatalisme și disperări și dezastre și disperări ca să te împace apoi cu onanii și sodomii căci nu mai știi ce să faci știind că trebuie să rezolvi problema... zic ei că trebuie să te descarci, că ți se urcă mândria rezolvării problemelor la cap, începi să te crezi grozav și dai și tu lecții... căci acum știi și tu rezolva la fel ca ei. Defapt nu rezolvi nimic ci faci speculă la greu și ți se pare că e corect. Defapt e bârna cât stâlpul din start. Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 10:00:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu multi ani in urma puteam vedea in documentare cum omul a migrat din nucleul format in Africa in toate regiunile si continentele. Deci acestea sunt datele stiintifice actuale, nu trebuie sa la spuna un preot sau crestin. Oamenii de stiinta sustin ca stramosul tuturor oamenilor a trait acum 5000-6000 de ani (in sens biblic e cam perioada potopului). http://en.wikipedia.org/wiki/Most_re...ommon_ancestor Asadar nu ca e primul om, ci ca toti oamenii de pe pamant au ca bunic pe acest stramos din perioada biblica a potopului. Pana acum ai raspunsul pentru stramosul omului si cum s-a raspandit el. Acum legat de celelalte intrebari. Inca de acum sute de ani, fara descoperiri gentice, se stia ca rasele se pot combina. Asadar se cunoaste ca speciile pot suferi mici mutatii, dar pana la o limita. Asta sustine si evolutionismul, dar oamenii de stiinta creationisti sustin ca e o limita peste care nu se poate trece, deci nu se pot forma specii noi, ci doar variatii in cadrul acelor specii. Aceste mici variatii sunt rasele. Asa din arca lui Noe au rasarit multe rase din speciile intiale. Exista o carte care trateaza genetica din punct de vedere creationisti facuta de doi oameni de stiinta romani: http://www.scribd.com/doc/36157/Firm...-evoluionismul O carte scrisa tot de un roman, care trateaza si aparitia omului: http://ebooks.unibuc.ro/istorie/ioanis/111b.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Mă iertați, Rebeca era mama lui Iacov, soția lui Isaac, iar Bilha era roaba Rashelei, iar Lia sora ei mai mare, deci
după ce a muncit Iacov la Laban după cum s-au învoit ca să-i dea de soție pe Rahela, a primit-o pe Lia, căci așa era datina pământului, a locului, și apoi a mai lucrat încă pe atâta pentru Rahela. Și la final, a plecat cu turmele și soțiile și slugile sale dar Rahela a furat idolii lui Laban, și a venit îngerul Domnului ca să-l bată pe Iacov... dar acesta nu a putut fi biruit de îngerul Domnului și atunci l-a lovit în șold și a plecat îngerul și după aia Iacov a fost numit Israel, robul lui Dumnezeu, adică ''Cel ce se luptă cu Dumnezeu''. El sărmanul așa s-a luptat, a luat apărare soției și fratelui său Esau, căci îngerul venise să-i ia din mâinile sale. Last edited by vsovivi; 17.06.2011 at 10:37:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cine stie daca Dumnezeu nu a mai creat vreun om negru, altul galben, altul verde, asa cum i-a creat pe Adam si Eva si nu este specificat in Biblie ... poate exista multe lucruri care nu sunt specificate in Biblie ... si daca noi nu le stim asta nu inseamna ca unele evenimente nu au avut loc ... nu stii ca in noul Testament, in Evanghelia lui Ioan scrie "Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris." asa la fel si cu Vechiul Testament ... cine stie cate evenimente nu sunt precizate in Vechiul Testament ... si omul a mers mult pe jos la inceput apoi calare, asa cum attila a umblat prin lume si a cucerit atatea popoare, asa cum columb a descoperit america, asa si acei oameni din eden pe parcursul a nu stiu cate sute de mii de ani, a reusit sa populeze tot pamantul. si intr-o clasa de liceu sunt grupuri grupulete, fiecare cu opiniile si ideile lor , d-apoi pe pamantul asta ... unii care au ramas in est sa zic, si-au facut un obicei, altii care s-au dus cu 100 de km mai incolo au alt obicei si tot asa... toate astea nu s-au facut asa dintr-o data, a durat mult timp, poate chiar 7500 de ani, ar fi fost de ajuns ... america a fost descoperita in 1500.... in 500 de ani s-a populat si america de nord si america de sud ... deci lumea se misca repede inca de pe atunci.... si probabil a avut timp sa se miste si in 6000 de ani inainte ... si din cate stiu eu lumea nu e doar de 7500 de ani ci de sute de mii de ani ... |
|
|||
|
|||
![]()
mirela ... ceea ce zici tu e o adevarata blasfemie .. cum sa existe civilizatie de zeci de mii de ani ??
Omenirea are doar 7.500 de ani si punct ... Si sa nu uitam ca pe cele doua continente au existat oameni chiar si inainte de columb ..care chiar aveau o civilizatie foarte infloritoare ... Care au construit cel mai mare oras cunoscut in timpuri vechi ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar oamenii de stiinta spun ca indienii, maericanii, incasii, maiasii, chinezii, australienii, africanii si romanii au un stramos comun de acum 5000-6000 de ani. Stiinta sustine ca Eva era din Africa, noi spunem ca Adam si Eva erau prin Asia mica, la fel si Noe. Noe a avut trei fii care au fost stramosii europenilor (Iafet), aficanilor (Ham) si asiaticilor, semiticilor (Sem). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 02:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |
|