![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
și stiu că vor zice că dack nu-s cu ei în barcă sunt cu satana etc. etc. Aș vrea să le propun să rezolve paradoxul Epicurean. din păcate cred că nu vor reuși deoarece există un motiv de ce este considerat paradox.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu cred că cine întreabă cu sinceritate va găsi adevărul. Poate chiar și de la cineva care se încumetă să răspundă aici, pe forum. Nu că noi am deține adevărul. Însă credem că știm unde poate fi aflat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prior, sti? "prior" este un miel fatat primavara devreme sau, alta definitie din dex: conducator al unei manastiri catolice... Unde te incadrezi? Paradoxul asta al lui Epicur este atat de infantil incat nici macar un ateu cat de cat matur nu-l mai invoca pentru a-si sustine ideile. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi se pare normal ca esti cu Satana ori slujesti lui D-zeu ori lui Mamona, nu poti sluji la doi stapani, IISUS a fost cat se poate de radical in privinta asta! |
|
|
||||
|
||||
|
Am fost... mai demult numa mă întreabă prea multe date confidențiale ca să pot da și eu un apel scurt.
|
|||
|
|||
|
Nu e usoara calea aceasta de urmat!
|
![]() |
| Tags |
| suflet |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce este sufletul? | Askeladd | Generalitati | 50 | 19.10.2009 00:56:07 |
| Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 20:20:28 |
| Ce este sufletul | luc | Biserica Ortodoxa Romana | 20 | 07.02.2007 02:32:49 |
|
|