![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O mămică m-a invitat cu copiii să-i facem o vizită să se joace. Duminică dimineața, nu a găsit altă zi. "Dar nu pot", i-am spus. "Suntem invitați la altcineva, nu pot să îl refuz" i-am răspuns. Dar a vrut să știe unde suntem invitați: curiozitate feminină. I-am răspuns că ne așteaptă Cristos, să luăm masa cu El. S-a uitat la mine exact cum mă uit eu la un pacient care îmi spune că va împinge gara la noapte.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 30.05.2011 at 16:43:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Intreaba lucruri de genul: "Esti pocait?", unde "pocait" e echivalentul lui neo-preotestant. Dupa aia fac ochii mari cand aud "ortodox", urmeaza ironiile...ori cel putin privirile de sus... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:D Daca i-ati spus asa....Daca ii spuneati pur si simplu ca duminica dimineata mergeti cu familia la biserica probabil ar fi fost mai putin contrariata... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu putem 'discuta' religie la servici,nimeni nu ne poate opri sa 'facem' religie la servici.
Ce este religia?Ce sunt discutiile despre religie? La ce manastiri ai mers?Cate posturi ai tinut? Ce sa discuti? Oamenii sint lasati sa fie fiinte vii.Dumnezeu s-a coborit printre fiinte vii.Hristos a stiut sa anime fiecare masa la care pariticpa cu vamesii si farisei,prin pilde ,prin minuni,prin impacari adecvate celor ce il ascultau,si care ii inaltau pe acestia. Daca facem o fapta buna cu un coleg ii vorbim acestuia mai multa religie decit un tratat intreg . Sa alergam dupa lucrurile mici cu efecte mari :) |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca ne rezumam la asta, ce ar mai face diferenta intre un ortodox si cineva de alta confesiune?:-)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Roada care ni se cere noua nu este sa ne discutam credinta,ci sa facem fapte de iubire catre semeni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
forum=comunitate? | Veronica 18 | Generalitati | 4 | 28.07.2011 20:31:53 |