Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2011, 12:54:29
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cum remarcam si eu, atunci cand sunteti contrazis incepeti sa deveniti agresiv si sa jigniti. Pe langa faptul ca si daca repeta cineva de cateva ori tot nu doriti sa intelegeti. Un fel de "esti rautacios si mincinos, calul are sase picioare". Fac aceste observatii pentru ca eu am incercat si cu vorba mai buna, dar fara rezultat.
Nu din aceast cauza am avut un schimb de opinii in contradictie cu dl. Mihnea in urma cu cateva luni? Ultima dogma catolica spune ca Fecioara a fost ridicata la cer cu trupul si sufletul. Asadar a murit, apoi dupa cateva zile a fost inviat (probabil trei zile) si ridicata la cer.
Invatatura ortodoxa, la fel cu cea dintotdeauna, spune ca Fecioara a murit si a fost ridicata cu trupul la cer, nu si cu duhul (care ajunsese la cer cand a murit).
Desi am scris vreo 20 de mesaje pe tema asta, iata ca sa nu fiu intrebat si sa continum discutia pe mai multe pagini: http://www.predici.cnet.ro/arhive/1474/
"Destinul final al Fecioarei Maria, adică moartea, învierea și ridicarea în slava cerească."
Vedem si argumentatiile de acolo, din care nu reiese deloc aceasta dogma, ci doar ridicarea cu trupul.

Eu v-am mai spus ca dogma ortodoxa e perfecta si toata invatatura catolica diferita de cea ortodoxa e gresita si poate fi aratata de orice ortodox. Noi nu avem nicio vina, iar dvs. doar o sa va enervati de cate ori se arate greseala din dogma catolica.
Domnule, Eugen a afirmat ca dogma catolica spune ca Fecioare a fost inaltata la cer de vie.

Am aratat ca nu este asa.

Dumnealui a revenit si a sustinut din nou acelasi neadevar.

Am demonstrat cu documentul oficial ca ceea ce sustinea dansul nu este adevarat.

Si tot dumneavoastra imi reprosati ca sustin calul cu 6 picioare ?!!!!
Subiect închis

Tags
primatul papal, roma, vatican