![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am fost un pic rautacioasa si acum imi pare rau... Eu il apreciez pe domnul Zaharia. Printre barnele din ochii mei mai vad si cate un pai in ochii altora... Oricum, multumesc pentru blandetea cu care m-ati sfatuit! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Va multumesc pt. cuvintele sincere ; nu sunteti prima , este adevarat, dar sper sa fiti ultima , deoarece de acum inainte am sa scriu Dumnezeu asa cum se cuvine . Multumesc pt. gindul bun si inima sincera ! Era o carenta a mea datorata grabei !
|
|||
|
|||
|
Citat:
De fapt, eu va multumesc! Citesc cu placere tot ce scrieti si va apreciez! Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ma alatur dumneavoastra cu aceleasi ganduri! Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Urez si eu domnului Zaharia MULTI SI BINECUVANTATI ANI!
|
|
|
|||
|
|||
|
La multi ani, domnule Zaharia!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Romania pierde si rezervele de LIGNIT si ANTRACIT. | hydro314 | Generalitati | 3 | 22.08.2012 15:28:04 |
| Se poate pierde mantuirea? | lacrimi | Din Vechiul Testament | 38 | 10.05.2010 18:32:04 |
| In ce conditii se poate pierde sau ceda parohia? | sophia | Preotul | 3 | 27.10.2009 00:34:58 |
| Teama de schimbare sau... | silverstar | Generalitati | 0 | 12.12.2008 09:30:18 |
| Mi-e teama... | bridezilla | Preotul | 74 | 29.12.2007 16:34:39 |
|
|