![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai grija ca forta superioara sa nu fie o creatie a mintii tale. Eu cred in Sfanta Treime. Acest Dumnezeu in care eu cred nu este un produs al mintii mele. Si mai e ceva, nu-mi este undeva, de vreme ce ma impartasesc cu El.
Nu-ti cer sa crezi in ce cred eu, cer doar sa ai respect fata de credinta noastra. Sa nu uiti ca atunci cand traiesti raportandu-te la ceva ce te depaseste nu ai cum sa supralicitezi calitatile tale. Da, cand vine vorba de mantuire, lucrurile stau altfel decat credem noi. Daca s-ar face un rand spre a intra in Imparatie, sunt sigur ca cel pe care noi nu punem niciun pret ar fi primul. Asa ca logica omeneasca nu este asemanatoare cu cea dumnezeiasca. |
|
|||
|
|||
![]()
Costel, esti un exemplu, un model al credintei ortodoxe, cel putin al celei din Romania.
|
|
|||
|
|||
![]()
As putea sa-ti spun acelasi lucru in legatura cu credinta voastra.
Presupunand ca omul are de ce sa se 'mantuiasca'. Nu exista nici o dovada care sa ne arate ca noi suntem pe lumea asta ca sa facem pe plac cuiva care se asteapta sa-l slavim fara sa ni se arate direct ca sa fim siguri ca nu ne zbatem degeaba. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca omul nu are de ce sa se mantuiasca, si daca nu are de dat cont nici unei instante superioare celor omenesti, atunci probabil nu e nici o problema daca cineva isi foloseste libertatea pentru a elimina din societate pe cei pe care ii considera el de prisos sau daunatori. Totul este sa nu-l prinda justitia, nu ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bravos! asta chiar mi-a placut!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred in Dumnezeu.....Sunt dovezi, care nu mai au nevoie de justificari...Biblia, tara sfanta......lumina invierii......e vraja marii cu dinozaurii....au existat si ei...tot facuti de Creator...cei care nu cred primesc semne..
|
|
||||
|
||||
![]()
cam telegrafic comentariul tau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce vreau eu sa spun nu poate fi inteles de oamenii care nu au nici un Dumnezeu...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred în teoria panspermiei. Cred că viața a ajuns pe planeta noastră din spațiu, spațiu în care a fost semănată sămînța vieții în ziua a treia a Creației. Cu alte cuvinte, am convingerea că Universul este plin de viață și noi ne găsim doar într-unul din nenumăratele locuri în care Dumnezeu a hotarît să creeze ființe vii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 40 | 18.07.2008 15:51:05 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 35 | 16.01.2008 22:53:38 |
|