![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am un mesaj catre toti...
Daca nu intelegeti clar mesajul meu ca TIN LA EL CA LA UN FRATE atunci taceti si nu mai scrieti nimic! Nu am specificat nicaieri aici CA DE CE NU MA BAGA IN SEAMA, CA DE CE NU-MI RASPUNDE,CUM SA-L FAC SA-L ATRAG ETC... Pur si simplu M-am referit la mine ca ma MA LAS AFECTATA DE COMPORTAMENTUL LUI SI CE ANUME SA FAC CA SA NU MA MAI LAS AFECTATA (ESTE VALABIL SI PENTRU VIITORUL MEU, CACI ASA SUNT CU TOTI-MA LAS USOR AFECTATA DE EVENIMENTE, CUVINTE ETC) In niciun caz nu ii spun cum sa se comporte cu mine, sau ce sa faca.... Daca aveti chef de vorba si nu aveti ce face si veniti aici sa trancaniti (Mellisa, Mirella, Alin kouklais din grupul "sa ma bag si eu in seama!" va rog sa va duceti pe alte topicuri, forumuri etc... Pentru cei care mi-au raspuns intelept, fara sa ma critice, judece, fara sa-si faca ei scenarii sau sa schimbe sensul cuvintelor mele le Multumesc din inima! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricine poate cadea intre talharii patimilor. Unii sunt mai puternici in lupta cu patimile si cu ispitele, altii sunt mai slabi. Iar daca sunt mai slabi, ce sa le facem? Poate ca prin ei Dumnezeu ne cheama la rugaciune pur si simplu. Poate ca si ei au nevoie de un samarinean milostiv care sa-i ajute prin exemplul propriu si prin rugaciune sa fie mai buni crestini. Intr-o lume plina de ura si rautatea, iertarea celor care ne gresesc este cel mai eficient medicament antistres si anticancerigen, spunea un medic. Iar Iisus, de asemenea spune ca vom fi iertati in masura in care iertam. Din pricina mandriei, oamenii fac multe greseli. Si noi si cei pe care-i numim prieteni sau dusmani. ,,Cel mai mare, in fata lui Dumnezeu, este cel care cere iertare'', spunea un sfant. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar asa de ce sa ne pese de cei din jur? Sa facem in viata doar sa ne fie noua bine sa facem in viata tot ce credem ca ne este bine fara sa ne uitam la consecinte, daca mie imi este bine ma doare in fix de cel de langa mine...
Si atunci nu suntem egoisti? Dar daca intr-o zi rolurile se vor schimba, de ce ne lamentam si spunem "viata este nedreapta!" ... Bun aruncam cu cuvinte, cu insulte in oameni (caci asa vrem- ne place sa facem rau, simtim satisfactie) dar daca maine ti se intampla chiar tie cum este? Aici se poate compara cu o intamplare si noi romanii suntem experti... Daca vedem pe strada de exemplu o femeie batuta de un barbat avem urmatoare atitudine " bine ca-i da una, cine stie ce a facut!" "precis si-o merita"... Aceasta atitudine o avem si in viata si in toate sectoarele vietii... aceea de nepasare fata de cel de langa noi... Bun sa zicem ca alegem sa facem rau, sa jignim (si asta e o alegere) bun... ca nu esti tu, poate sa fie altul..si aici apare un alt egoism "ce ma intereseaza pe cine jigneste sau cui face rau daca nu sunt eu aceea..." parca avem tendinta sa spunem "dar da-i mai tare"... Deci daca alegem sa facem rau in viata, sa nu ne intrebam sa nu judecam sa nu plangem de ce maine totul se va intoarce impotriva noastra! |
|
|||
|
|||
![]()
fara sa fiu cinica stiu ca nu-i va fii bine...mi-a mai facut un lucru urat si acum plateste acest lucru..sigur nu mi-am dorit sa plateasca dar nu o sa fiu responsabila pentru ce i se poate intampla maine...
El nu realizeaza ca facandu-mi rau, viata ii va da una tare..deja a inceput sa-i dea..nu ca am zis eu ca mi-am dorit..dar el traieste acum exact un lucru pe care mi l-a facut el mie, doar ca de 10 ori mai dur(nu prea este constient de acest lucru, se simte bine in siguranta), dar va spun ca ajunge un singur gest din partea altei persoane ca viata lui sa ajunga rau.. Am fost trista cand am aflat prin ce a trecut, dar in acelas timp am stiut ca este pedeapsa primita si continuand asa cine stie... Nu va ganditi ca eu imi doresc sa-i fie rau dar exista un lucru.. Dar orice fapta are si rasplata..orice actiune are si o consecinta... vrem nu vrem maine platim pentru cele facute.... bineinteles ca poate nu ar trebui sa ne intereseze fiecare cu plata lui in viitor... Poate in viata ar trebui sa ne ghidim "asta e mama, azi eu maine tu..." |
|
||||
|
||||
![]()
Iarta-l si roaga-te pentru el, asta e cel mai bun lucru pe care il poti face.
Pr. Teofil avea o vorba: sa nu adaugam la suferinta noastra (din ce pricini ar fi ea, pentru pacatele noastre sau ca incercare) suferinta de a ne crede nedreptatiti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai grija de tine! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De multe ori,chiar in momentele noastre de slabiciune,suferinta profunda ne putem descoperi acea forta interioara. Cineva m-a invatat un lucru minunat,desenandu-mi aceasta axa pe care noi credem ca se afla doi poli opusi:PUTEREA si SENSIBILITATEA.A mai adaugat la mijlocul acestei axe inca doua cuvintele si iata ce a iesit: PUTEREA-------------------------- de a ------------------------------ FI SENSIBIL Emotiile si trairile noastre ne pot invata multe despre noi daca ne dam voie sa le traim si sa ne cunoastem prin ele.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 22.03.2011 at 11:30:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Incearca sa analizezi mai bine situatiile, oamenii..astfel protejandu-ti sufletul macar tu, daca dintr-o greseala ai ajuns sa iti petreci timpul alaturi de cineva care nu e preocupat deloc de aspectul asta. In rest...lasa pretextele astea cu iubirea neconditionata...ca banuiesc ca nu iubesti toti barbatii ca pe acesta, ca sa nu spun pe toti oamenii...ci din nefericire ai facut o alegere gresita si numai tu stii de ce nu te poti elibera dintr-un asemenea tip de relatie. Multa bafta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Trist ! | Darkanian | Pocainta | 16 | 09.12.2010 22:30:24 |
Trist | tot.eu | Generalitati | 5 | 18.08.2009 13:18:26 |
Cum s-a modificat textul Sfintei Liturghii la catedrala patriahala;Trist dar adevarat | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 41 | 06.01.2009 22:10:13 |
trist | dorinel78 | Generalitati | 12 | 02.11.2007 20:49:36 |
|