Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2011, 00:47:09
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
Acestea nu sunt tampenii care denota incultura,esti tu prea arogant,eu ti-am mai zis si asculta.
Vezi ca vorbesti cu o doamna..Calatorul este o EA!

Si ar fi bine sa ramai totusi rezervat pe tema asta( cu moartea clinica).E mult mai sanatos sa n-ai nici o parere, decat sa ai una gresita si sa te incrancenezi in ea!

Last edited by Melissa; 13.03.2011 at 00:49:11.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2011, 01:17:16
Adriana-Simona's Avatar
Adriana-Simona Adriana-Simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Eu cred ca cine trece printr-o stare de moarte, lesin, coma, e normal sa traiasca ceva, caci sufletul nu moare.
Acum ca omul respectiv isi induce el ceva anume, sau chiar relateaza ce s-a intamplat cu adevarat, sau doar a visat, eu zic ca depinde de la caz la caz, de starea sufleteasca a omului, daca are sau nu nevoie sa traiasca o minune.
Clar este ca sunt si cazuri reale, in care sufletul iese pentru putin timp din corp, si apoi revine. Dar daca a fost real sau nu asta nu se poate vedea decat din atitudinea omului.
Parintele Seraphim Rose a scris o carte intreaga despre asta, si cred ca explica destul de frumos, deci nu mai are rost sa lungesc vorba aici:
http://www.parohia-hamburg.de/downlo...a%20moarte.pdf
Vechi 13.03.2011, 21:12:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana-Simona Vezi mesajul
Parintele Seraphim Rose a scris o carte intreaga despre asta, si cred ca explica destul de frumos, deci nu mai are rost sa lungesc vorba aici:
http://www.parohia-hamburg.de/downlo...a%20moarte.pdf
Parintele face o analiza detaliata, bazandu-se si pe relatarile in cadrul experimentelor.
Asa cum arata si parintele, aceste experiente pot fi de la Dumnezeu sau de la vrajmasul. Dar, asa cum arata si parintele, in zilele noastre aproape toate aceste experiente traite sunt viziuni de la ingerii cazuti. Cum scrie acolo, chiar si ateii traiesc exeprienta ca ajung in Rai! O serie de experiemente sunt facut in India, iar acestia ii vad pe zeii lor, iar in Rai-ul lor au temple hinduse.
Parintele mai compara relatarile crestine si aceste relatari contemporane, iar acestea din urma semana doar cu cele din paranormal sau alte religii pagane. Pare ca toti vor ajunge in Rai, indiferent de ce au crezut sau ce au facut. Foarte putini au si vedenii despre ceva rau, asemanator Iadului.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2011, 21:16:21
ellyterra ellyterra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.11.2010
Implicit moarte clinica

http://www.youtube.com/watch?v=5CfQ6VDqjkk&NR=1
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 08:20:09
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Parintele face o analiza detaliata, bazandu-se si pe relatarile in cadrul experimentelor.
Asa cum arata si parintele, aceste experiente pot fi de la Dumnezeu sau de la vrajmasul. Dar, asa cum arata si parintele, in zilele noastre aproape toate aceste experiente traite sunt viziuni de la ingerii cazuti. Cum scrie acolo, chiar si ateii traiesc exeprienta ca ajung in Rai! O serie de experiemente sunt facut in India, iar acestia ii vad pe zeii lor, iar in Rai-ul lor au temple hinduse.
Parintele mai compara relatarile crestine si aceste relatari contemporane, iar acestea din urma semana doar cu cele din paranormal sau alte religii pagane. Pare ca toti vor ajunge in Rai, indiferent de ce au crezut sau ce au facut. Foarte putini au si vedenii despre ceva rau, asemanator Iadului.

TOTAL GRESIT catalin 2 !
1. experientele din moartea clinica nu vin de la vrajmas....sau ingeri cazuti...sa fim seriosi...ce au astia cu ce vede cel in moarte clinica? ce are de ex cu ce am vazut eu , ca l-am vazut pe tatal meu vorbind in bucatarie cu sotia lui lucruri firesti sau ca pe drumul prin tunel, spre poarta de lumina(trairi marturisite de marea majoritate a celor aflati in moarte clinica) am intalnit "fata" care in timp ce eram operata murise?Sa nu exageram si sa fim seriosi....
2.cei care afirma ca ar fi ajuns in rai MINT..daca ai ajuns acolo esti declarat mort de-a bunelea...
3.iar o moarte clinica....a unui om , chiar n-are NIMIC cu religii pagane , cu paganismul pt. este o stare a noastra datorata modului in care "functionam' si se petrece fara amesctecul nostru.....
4.CULMEA e ca majoritatea celor care au trait asa ceva se intorc cu "fata" sufletului dupa asta , spre Dumnezeu.....deci....nu mai fiti asa inchisi in fata evidentelor.....
5. a facut acest parinte experimente? In ce calitate ca nu stiu sa fi fost medic ori savant...Iar daca s-a ghidat doar dupa ce a citit afirmatiile unora , e stiut si ca multi fantazeaza......
Reply With Quote
Vechi 13.03.2011, 09:53:32
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
Acestea nu sunt tampenii care denota incultura,esti tu prea arogant,eu ti-am mai zis si asculta.
Sunt tampenii pt nu reflecta REALITATEA....Nici macar NU STIE FACE DIFERENTA intre halucinatie si moarte clinica...Deci tampenie....

HALUCINÁȚIE, halucinații, s. f. Tulburare psihică constând în perceperea unui obiect sau a unui fenomen fără ca acesta să existe în realitate. Produs al acestei stări; nălucire, vedenie. – Din fr. hallucination, lat. hallucinatio.

Ce spun medicii despre moartea clinica :

"Doctorii spun ca acest lucru se intampla din cauza endorfinelor pe care trupul le elibereaza in acel moment al mortii.Cand inima si respiratia se opresc,persoana este in moarte clinica.In corp nu este circulatie sanguina,deci nu este ce sa transporte oxigenul in celule.Insa moarte clinica este un punct care este reversibil,adica persoana mai poate fi readusa la viata cu ajutorul aparatelor de resuscitare si de sustinere a vietii.Punctul din care nu se mai poate intorce este moartea biologica,ceea ce apare de la 4 pana la 6 minute dupa moartea clinica.Doar atata timp le trebuie celulelor creierului pentru a incepe sa moara,dupa ce s-a oprit inima,si nu mai primesc oxigen.Resuscitarea este imposibila incepand din acest moment."

Eu am fost in moarte clinica aproape 3 minute.....de fapt....Stiusem initial ca doar un minut si jumatate dar anestezistul , prieten bun de familie m-a corectat....
Prin urmare vicentiu......cioculetul mic..asteapta sa mai cresti si mai CITESTE ! Pace tie!

Definitie in dictionarul medical : moartea clinica sau aparenta intervine de regula ca urmare a unui stop cardiorespirator , potential reversibila care duce la suspendarea constientei....Deci aviz necititilor....CITITI, CITITI, CITITI ! si mai apoi vorbiti.

Last edited by calator prin ploaie; 13.03.2011 at 09:59:03.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
AM FOST IN MOARTE CLINICA Ioan_Ciobota Generalitati 38 29.12.2014 13:56:52
Amintiri din moarte clinica... heaven Generalitati 15 18.12.2013 23:52:30
Femeie in moarte clinica alt_inceput Generalitati 18 04.01.2011 16:22:35
Moartea clinica alexdu Generalitati 5 03.09.2010 17:38:53
Moartea clinica rafella Generalitati 4 08.06.2010 19:37:16