![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Traian Trifan, cunoscut sub numele de "badia Trifan" a strabatut cu seninatate un pelerinaj de 21 de ani, prin pustiul temnitelor comuniste.
"Din punct de vedere spiritual, inchisoarea a fost un noroc pentru noi. Am gasit adunati la un loc atatia oameni duhovnicesti cum nu puteam intalni in libertate. [...] Ei ne-au facut sa ne dam seama de sensul crestin al luptei noastre, de faptul ca ne aflam angajati pe un front crestin impotriva fiarei apocaliptice. Ne gandeam si noi ca suferim pentru pacatele noastre, dar prin ei ne-am limpezit, ne-am dat seama ca am fost chemati de Hristos pe baricade in numele poporului roman. Intelegand aceasta, pentru noi a devenit o bucurie faptul ca ne aflam in inchisoare." (Marturie data de parintele Iustin Parvu)
|
|||
|
|||
![]()
Chiar eram curioasă care-i treaba cu legionarii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Acestia despre care vorbesc eu au fost marturisitori al lui Hristos.
Nu intra aici toti legionarii, unii s-au pierdut...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ma rog, or fi declarat ei un razboi in nume propriu (idealuri, bla bla) dar asta poate face orice grupare terorista in definitiv. Daca s-au declarat crestini trebuiau sa se arate ca si crestini, prin asasinate s-au descalificat ca si crestini, ele sunt cele care au dus la declinul si disparitia legiunii, ele au avut ca si consecinta arestarea lui Corneliu Zelea Codreanu si asasinarea lui impreuna cu ceilalti asasini glorificati de legiune ca eroi, "Nicadori" si "Decemviri". Glorificandu-i in loc sa-i condamne, crimele lor in numele Leginiunii au atras crime asupra Legiunii. Poate ai auzit de vorba "cine scoate sabia..". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
compari uciderea de pe campul de lupta cu crimele miscarii legionare? |
|
||||
|
||||
![]()
Iar tu esti... magnific, lucru care ma bucura :)
Sa-nteleg ca sugerezi cum ca daca ucizi nu faci crima?
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar ce spui tu, e ca si cum ai pune egal intre crima si uciderea din culpa. |
|
||||
|
||||
![]()
Apropo, ati vazut acest link? http://www.hotnews.ro/stiri-esential...mitismului.htm
Cei care sunteti impotriva Miscarii, inteleg ca donati pentru Simon Wiesenthal, nu?
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acolo idealurile legionare tind sa ia locul celor crestine, uitandu-se ca cei care au biruit cu adevarat in inchisori au biruit pentru si prin Hristos nu prin si pentru Legiune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sincer, nu ma asteptam sa vad asa ceva cu pr Iustin. se pare ca Patriarhia se face ca ploua si nu vrea sa comenteze. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|