![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Practic fiecare dintre indivizii născuți e participant o singură dată în loteria câștigării de mutații favorabile. Cei ce nu câștigă sunt mulți, dar cei ce câștigă, pe termen lung, dacă se reproduc cu succes, ajung să își împrăștie mutațiile genetice în populația de urmași pentru că, evident, în virtutea selecției naturale, au șanse mai mari decât ceilalți să o facă. Citat:
Evoluție = variație genetică aleatorie + selecție naturală nu evoluție = variație genetică și atât Citat:
Citat:
Faptul că ție îți plac amandinele cu glazură mai multă e metafora pentru presiunea mediului (prădători, frigul, apa, umezeala, agenții patogeni etc.) și aceștia sunt mediul la care specia se adaptează de-a lungul generațiilor, dacă presiunile există. Dacă în populație amandinele sunt cam la fel de glazurate, nu mai apare un factor de presiune și adaptarea la mediu e stabilă. Sper să fi ajutat analogia mea. Last edited by ZergAteu; 14.02.2011 at 18:45:55. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|