![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Las' ca or sa auda in clasa a XII- a la filosofie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, îți amintesc că ești pe un forum ortodox!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am sot ateu, dar totusi, cand a vazut ce interesat este fiul nostru de intrebari existentiale (despre Dumnezeu, ingeri, draci, rai, iad etc..) a zis ca daca baiatul vrea, il facem preot! Nu dai dovada de o reala "deschidere" cand adopti aceasta atitudine. 2. Mult mai important: educatia publica ESTE INDOCTRINARE. Din pacate nu am salvat diversele articole despre evolutia educatiei publice. In momentul acesta nu-mi vin in minte decat articolele despre educatie despre situl lui Dennis Cuddy (sunt foarte amanuntite, despre evolutia educatiei americane, probabil multi useri nu ar avea rtabdare sa le citeasca). Din acestea, postez:" [i]When Hillary Clinton became First Lady of the U.S. in 1993, she was in charge of a health care task force, about half the members of whom were connected with the Robert Wood Johnson (RWJ) Foundation. On the NBC "Today Show" (January 23, 1990), Dr. Michael Lewis of the New Jersey Robert Wood Johnson Medical School had claimed: "Lying is an important part of social life, and children who are unable to do it are children who may have developmental problems[/I]." .. si altele asemenea. Daca-mi vin in minte articole, voi da linkuri. Poate merita deschis un thread despre sensul educatiei moderne. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daaar,de ce sa invete copiii numai teoria evolutionismului???sa invete ca omul este o mare maimuta?dar,chiar asa?sigur,cert,omul e din maimuta?nu maimuta,este din om?sau, ambii au aparut in aproximativ acelasi timp,fara nici un fel de radacina comuna??? io,zac,cum este predata teoria evolutiei asa sa fie predata si teoria creationismului.mult mai plauzibila mi se pare a doua teorie,are practica cat cuprinde,problema e sa cauti si sa intelegi.
|
|||
|
|||
![]()
..dupa cum bine spune un coleg de-al nostru aici pe forum.
Hai sa nu mai criticam atata evolutionismul cand cu totii avem dovezi clare ca unele "fiinte umane" au atatea in comun cu..regnul animal :D . Nu de putine ori mi s-a intamplat sa cred ca daca numesc pe cineva "animal" jignesc animalul.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar poruncile lui Dumnezeu nu-s simple norme etice, ci cuvintele vietii vesnice. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh și sunt viață, spune Hristos. Copiilor, la ora de religie, li se fac cunoscute aceste cuvinte ale vietii vesnice. Ei, dupa cum au dreptul la viata bilologica, au dreptul si la viata cea adevarata, in Hristos. Copiii inteleg la ora de religie ca pacatul nu-i o simpla incalcare a unui principiu moral, ci reprezinta o indepartare de la viata cea adevarata, vesnica, pentru care omul a fost creat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dreptul fiecaruia de a se inchina cui si la ce doreste e un drept fundamental, inalterabil.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|