Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2011, 15:22:57
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Sfânta Evanghelie după Ioan,CAP 5
22. "Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului.
23. Ca toți să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinstește pe Fiul nu cinstește pe Tatăl care L-a trimis.
24. Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață.
25. Adevărat, adevărat zic vouă, că vine ceasul și acum este, când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia.
26. Căci precum Tatăl are viață în Sine, așa I-a dat și Fiului să aibă viață în Sine;
27. Și I-a dat putere să facă judecată, pentru că este Fiul Omului."

Va dati seama ce faceti??Va puneti pe scaunul de judecata al Domnului Iisus Hristos!
"Judecata/mintea,ratiunea" este doar pentru propriile ganduri,pacate si fapte!
Sa nu iscodim niciodata dupa mintea noastra, un verset, pe care il putem intelege gresit noi, si ceilalti care care nu stiu, si citesc ceea ce se scrie pe acest forum. Ca sa expunem un verset pe acest forum, trebuie sa fim siguri ca ne-am informat de la un duhovnic iscusit, pentru a sti semnificatia adevarata.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 15:29:37
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Gabriela stim ca mare bucurie e in ceruri pentru intoarcerea unui pacatos. Ar fi bine ca acest preot sa recunoasca ca a gresit. Dar din cate am inteles el isi doreste o mai mare publicitate ca sa vina lumea la el! Dar in fine asta e treaba lui ... Cum sa nu ne bucuram daca acesta s-ar corecta? Dar nu prea te poti corecta fara o recunoastere a greselilor!
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 15:47:07
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Gabriela stim ca mare bucurie e in ceruri pentru intoarcerea unui pacatos. Ar fi bine ca acest preot sa recunoasca ca a gresit. Dar din cate am inteles el isi doreste o mai mare publicitate ca sa vina lumea la el! Dar in fine asta e treaba lui ... Cum sa nu ne bucuram daca acesta s-ar corecta? Dar nu prea te poti corecta fara o recunoastere a greselilor!
Mie mi se pare culmea ca omul acela, Pr Pomohaci, face zilnic fapte de credinta si isi ajuta semenii [de fapt nu-si mai vede capul de treaba] si vine pe forum un neica Anonymus, care sunt curioasa daca ridica macar degetul sa ajute pe cineva, sa-i spuna ca asteapta scuze. :)) Cred ca mai ai de asteptat, b. Eventual sa-i prezinti o scrisoare oficiala cu antet: "Eu, bairstow, astept scuze "; nu de alta dar, oricat de induhovnicite ar fi postarile tale, nu cred ca are timp sa te citeasca pe forumuri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 14:57:57
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flyboy Vezi mesajul
Eu ma duc la somn ca vad ca ma bat degeaba pe aici cu tine, dar doresc sa punctez unele lucruri:
1. spune-mi pe mesaj privat ce rau atat de mare ti-a facut parintele si daca tu considerai ca nu zice bine de ce nu ai facut dupa capul tau? Ca sunt sigur ca daca ai fi facut dupa capul tau ai fi plans mult mai mult decat daca nu era sa asculti de Parintele. Poate acum nu iti dai seama dar peste ani o sa iti dai.
2. nu mai vorbiti de rau slujitorul altarului fie ca il cheama x, y ,z
3. Dumnezeu il iubeste mult pe Parintele Cristian asa ca va recomand la toti care stiti sa aruncati vorbe urate la adresa acestui om care este OGLINDA lui IISUS HRISTOS si care este slujitor al lui Dumnezeu sa incetati sa il mai vorbiti de rau. Si acest lucru nu e valabil doar pt Iulita ci pt TOTI care il urati pe parintele (indiferent care ar fi motivele-inclusiv invidie) – tineti-va vorbele pt voi fiindca daca o sa continuati asa, sa aruncati vorbe urate la adresa acestui om Minunat si Binecuvantat de Dumnezeu, s-ar putea ca Dumnezeu sa va trimita plangand la Mosuni ca sa va gasiti alinarea la durerea voastra.

Asa ca nu mai scrieti de lucruri pe care nu le stiti sau nu le intelegeti. Spre binele vostru va spun acest lucru fiindca Dumnezeu vede si ce faceti aici si ce spuneti si cu toate ca eu nu am apucat sa va intalnesc in realitate, Dumnezeu in schimb stie cine sunteti, ce ganditi si ce faceti. Credeti-ma ca MARE ESTE DUMNEZEU! si acest lucru l-am descoperit numai cu ajutorul Marelui Har si Dar al Parintelui Cristian Pomohaci care m-a salvat de la moarte !!!!!!!!!!
Da, te-a salvat de la moartea trupului, dar cum ramane cu moartea sufletului?
Dumnezeu sa te lumineze, ca sa-ti dai seama! Daca as fi plans mult mai mult daca n-as fi facut ce mi-a spus acel preot, asta numai Dumnezeu stie!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37