Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2011, 00:32:49
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de George.m Vezi mesajul
Sa nu va mahniti. Daca nu doreste sa se impartaseasca, sa nu o fortati, incercati alta data. Explicati-i ca ceea ce primeste este mancare de la Dumnezeu. Puteti sa-i aratati in cadrul unei slujbe cum se impartasesc alti copii si oameni mari si la urmatoarea slujba sa o impartasiti si pe ea. Nu trebuie sa inteleaga ca Impartasania este ceva obligatoriu si care se da cu forta.
Poate tocmai din acest motiv refuza.Poate va simte insistenta,chiar panica si supararea,poate simte ca o fortati.Nu va faceti griji, nu inseamna nimic rau.:-)Pur si simplu aveti un copil cu personalitate si trebuie sa il lasati in pace o perioada pana uita si o sa doreasca din nou.(daca folositi o alta metoda.:-).. )
Reply With Quote
Vechi 07.03.2011, 11:08:28
anamaria simleu anamaria simleu is offline
Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cosmyna2006 Vezi mesajul
Sunt mamica a doua fetite, una de trei ani jumatate si una de patru luni.
Nu stiu ce anume a speriat-o pe fiica mea cea mare dar nu reusesc sa o conving sa se impartaseasca. Mi-a fost foarte greu sa o conving si sa intre in biserica la botezul surioarei ei... cand era mai mica am impartasit-o dar de aproape un an nu am mai reusit... Am fost la biserica sa o impartasesc, si a inceput sa planga in momentul in care a iesit parintele cu sfanta impartasanie, si acesta m-a sfatuit sa ii dau doar anafura. Eu am fost crescuta cu frica de Dumnezeu, si am mers la biserica si m-am intristat foarte tare cand fetita mea a refuzat sfanta taina... va rog dati-mi un sfat, ce sa fac??? Personal nu mai stiu cum sa ii explic ...

Va multumesc!
chemati un preot la dvs acasa....un preot tanar care nu inspaimnta si care poate sa ii redea increderea in cele sfinte....mult succes...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor! zriyac Generalitati 18 16.10.2010 16:47:38
un mic ajutor evelon Rugaciuni 4 29.10.2008 16:06:45