![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ca si varul tau si ca toti NP mai sunt si altii care cred: Iacob 2, 19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar și demonii cred și se cutremură. ... Asa ca, sunt total indreptatit sa spun ca diavolul conduce sectele...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|
|||
|
|||
|
Mamaaa ce surprinsi vor fi unii de cei pe care ii vor gasi in RAI si de cei care nu vor fi gasiti acolo....
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bine punctat:
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca am inteles gresit
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sint buni oratori , pioshi , DAR daca ai intrat in contact cu ei , greu mai scapi de ei , mai ales daca incepi sa le dai diferite contributzii sau zeciuiala , cum e obiceiul la ei . Nu shtiu daca e normal sa urmam aceste case de rugaciune , unde se propovaduieshte ca sa ignoram Vechiul Testament , sau sa luam din el numai ce vrea fratele pastor . Nu cel din Romania , ci cel care ii da directive de peste mari shi tzari . Va scriu aceste lucruri pentru a va pune in garda in legatura cu sectele religioase , care la unele persoane mai credule le-a luat shi casa shi le-a distrus viatza . Am fost in mijlocul lor ceva timp . Cind nu am mai mers la ei , au venit dupa mine sa ma traga la raspundere , sperau sa nu piarda 1 cotizant . De fapt la ei eshti bun ca-n intreaga lume , cit ai sa le dai . Cind nu mai ai , sau le ceri ajutorul nu te mai alegi decit cu cititul din cartzile sfinte shi cu mishcari din umeri . |
|
|
|||
|
|||
|
In ce consta pericolul? Ce v-a speriat asa tare?
|
|
|
||||
|
||||
|
Mai nou, sarlatani de tot felul iti patrund in casa, si te fura pe fata...poate ca "fratii" , vin cu "Domnu" la furat...
Sunt Adunari pt Neo-p unde pot imparti cartile, nu pe la usa omului, violandu-i intimitatea.. Asa ca, fratilor, nu primiti pe nimeni in casa , ca poate "vine la furat cu Domnu"....
|
|
|||
|
|||
|
Geony tată, stai liniștit că-ți pătrund în casă la furat doar frații tăi ortodocșii. Chiar dacă nu-s ortodocși practicanți, tot ortodocși sunt...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu stiu de ce te amesteci, ca nu vorbim de profetese acum, ci de asistenta medicala gratuit + 1 carte de credinta gratis.... ...n-am sa ma pun acum sa vorbesc despre ispravile adventistilor....
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|