![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei sunt sinceri. Chiar cred in cele pe care le spun si le fac.
Sa ne pazim cat putem... si pe noi si pe cei de langa noi. Cei care ne vin pe la usi nu sunt rai, ci sunt inselati, gandind si fiind siguri ca ei sunt cei alesi si ca fac binele. Va recomand un articol bun, potrivit acestei convorbiri. Ortodoxia nu umple cutia postala cu brosuri
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Mergi intr-un mijloc de padure si ocupa-te de cele duhvnicesti si va veni lumea intreaga sa se aseze in jurul tau”. ,,Hristos nu este pentru mine un produs. De aceea nu pot vorbi de lume ca de o “piata religioasa”. Nu ma vad chemat sa castig competitii cu argumente in favoarea produsului pe care il reprezint.'' |
|
|||
|
|||
![]()
Si by the way Georgel, ca ai deschis subiectul, o foarte buna cunostiinta de a mea a vrut sa invete limba engleza.
Ei, la serviciul ei un coleg ,,binevoitor" o indruma spre niste cursuri de limba engleza gratuita. ,,Din engleza in engleza" a ajuns biata mea cunostiinta sa trebuiasca sa stea si la cate o poveste despre Dumnezeu. De jena a stat prima data, jurandu-si in sine ca nu mai revine veci la aceste cursuri tinute ,,cu atata ravna" din ,,timpul lor liber". Vezi sa nu! Dupa spusele ei abia a scapat de insistentele lor si a ajuns acasa uitandu-se mereu in spate ca sa nu fie urmarita! Na pozna de timp liber! Ca nu-i nici un bai daca is adventisti sau ca si in cazul nostru cu mormonii, etc... Pai daca distinsul user care te-a mustruluit ar merge la un spital si in loc de un mialgin [indicat pentru dureri puternice,in colici (asociat cu antispastice), infarct miocardic acut, cancer, dureri postoperatorii, pregatirea anesteziei generale si a interventiilor chirurgicale, analgezia obstetricala (in special in prezenta contractiilor uterine); poate fi util in edemul pulmonar acut.] i s-ar administra de exemplu un antitusiv, de exemplu, [antitusivele opiacee (codeina, codetilina, folcodina etc.) actioneaza prin inhibarea centrilor nervosi cerebrali si trateaza tusea uscata, fara expectoratie. Ele sunt prezentate sub forma de siropuri si de comprimate. Au un efect sedativ si pot provoca somnolenta.], ca de medicul sau asistenta ar fi prea plini de ,,ravna" sa-l vada pe pacient bine, incat ce mai conteaza... Sau in cazul nostru, ce importanta mai are, ca in loc de viata ti se baga pe gat cianura? (Exemplu de mai sus este o parabola = povestire alegorică cu un cuprins religios sau moral; pildă; exprimare alegorică,afirmație care cuprinde un anumit tâlc) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi nu stiam ca Mialginul se foloseste in pregatirea anesteziei generale...eu stiam cu totul altceva.Oricum,repet..esti minunata. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Sau, pe sub care poarta au bagat carti scrise de E.G.White? Citat:
Citat:
Cumparam si dam si noi... De la o manastire bihoreana am primit carti religioase, gratis, si nu una...am primit mai multe ca sa duc si semenilor mei...dar, asta nu conteaza... Citat:
I Corinteni 9, 13-14. Au nu știți că cei ce săvârșesc cele sfinte mănâncă de la templu și cei ce slujesc altarului au parte de la altar? Tot așa a poruncit și Domnul celor ce propovăduiesc Evanghelia, ca să trăiască din Evanghelie. Citat:
A pierde un suflet, nu inseamna ravna pt Domnul, ci voia satanei...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Chestia e ca nu a zis nimic de religie. Si am vazut abia dupa aceea pe aceea lista cu carti ca autoare pe E. White despre care stiam ca este una dintre fondatorii adventismului de ziua a saptea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i învinovățesc, ei cred că-s în posesia Adevărului, deci vor să ne îndrepte și pe noi, așa cum și noi vrem să-i îndreptăm pe cei necredincioși.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si, daca vor, pur si simplu, sa faca un bine. Eu nu am nimic impotriva sa mi se faca un mic control medical, gratuit. Si, poate as cumpara si niste carti despre sanatate. Cea mai buna investitie materiala, este in sanatatea persoanala. Sa te fereasca Dumnezeu sa te imbolnavesti, in zilele noastre. Mori de viu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|