![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles care-i treaba cu pisica asta alba cu cinci degete?
Are cumva de a face cu aruncatul pisicii moarte in ograda altuia?:))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Dumnezeu este unul, e rau ca omenirea sa se uneasca intru una sub Domnul Dumnezeu?" Parintele Tadei: ,,Asa ceva nu-i pacat, CACI DOMNUL DE ACEEA A SI VENIT, SA NE UNEASCA... [Iar unirea dorita de Dumnezeu, dupa chipul Sfintei Treimi, este una ,,in DUH SI ADEVAR", nu o unire politica, dupa socoteala omeneasca.(n.red)] |
|
||||
|
||||
![]()
nu ma referea neaparat sa traim asa(desi daca stau bine sa ma gandesc,nu cred ca ar strica la cineva),ci sa mai revenim putin cu picioarele pe pamant si sa ne mai deconectam de la aparate(tv,mobil,net,masina).daca se foloseste cu folos si fara exagerari ebine.dar din pacate traim mai mult in masina decat cu familia sau cu mobilul decat cu o persoana.am ajuns sa traim intr-o lume virtuala,intr-o lume a siturilor de socializare.cam asta este problema.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dau un vot,cu amandoua mainile.Recent ascultam la Radio National despre o statistica asupra optimismului in tarile europene.Stiti care sunt cei mai psimisti?Francezii.Sa fie oare adevarat?Am observat ca cei credinciosi sunt intotdeauna mai veseli si mai optimisti.
Last edited by Langu; 05.01.2011 at 21:24:16. |
|
|||
|
|||
![]() Imaginea asta nu e românească, pentru că nu e scrisă în limba română. (Ironie la adresa lipsei diacriticelor) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoti fara har? | costel | Preotia (Hirotonia) | 82 | 03.08.2012 16:19:07 |
fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 13:31:13 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
12 fara 5.... | eodor nastasa | Generalitati | 8 | 13.07.2010 15:02:37 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|