![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
nu ma referea neaparat sa traim asa(desi daca stau bine sa ma gandesc,nu cred ca ar strica la cineva),ci sa mai revenim putin cu picioarele pe pamant si sa ne mai deconectam de la aparate(tv,mobil,net,masina).daca se foloseste cu folos si fara exagerari ebine.dar din pacate traim mai mult in masina decat cu familia sau cu mobilul decat cu o persoana.am ajuns sa traim intr-o lume virtuala,intr-o lume a siturilor de socializare.cam asta este problema.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Dau un vot,cu amandoua mainile.Recent ascultam la Radio National despre o statistica asupra optimismului in tarile europene.Stiti care sunt cei mai psimisti?Francezii.Sa fie oare adevarat?Am observat ca cei credinciosi sunt intotdeauna mai veseli si mai optimisti.
Last edited by Langu; 05.01.2011 at 22:24:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai exact? Extrema?
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu găsesc că patriotismul este pe deplin compatibil cu credința. Mulți dintre sfinți au fost patrioți. În cazul sfinților politicieni, patriotismul este practic o condiție sine qua non a sfințeniei.
Pe de altă parte, niciun creștin nu trebuie să uite că adevărata sa patrie este Regatul lui Cristos.
|
|||
|
|||
|
Ma refer la extrema dreapta rezultata din patriotismul exacerbat.Sa nu-mi spui ca nu iubesti locul in care te-ai nascut.Eu asa vad patriotismul,sa iubesti tara in care te-ai nascut,obiceiurile(cele frumoase bineanteles) si sa participi cu tot ce poti,ca si in propria casa,la imbunatatire lucrurilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Bravo Camy!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Mă bucur că mai e cineva care gândește ca mine.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preoti fara har? | costel | Preotia (Hirotonia) | 82 | 03.08.2012 17:19:07 |
| fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 14:31:13 |
| O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 02.04.2011 00:38:40 |
| 12 fara 5.... | eodor nastasa | Generalitati | 8 | 13.07.2010 16:02:37 |
| fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 22:07:42 |
|
|